Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj rahmetli pradedo imao 14ero djece al nije bio sportista
Ja bih rekao da jeste, ali nije imao sreće da se zvanično prizna njegova disciplina
Sto ne napisete kako je Ronaldo dobijao djecu? Surogat majka. Ne mogu da zamislim tragicniji pocetak zivota. Takvu ljubav, njeznost, posvecenost samo majka ima prema novorodjencetu. A on, matori konj ni sa 37 godina, ne odvaja se od svoje majke dok je svoju djecu uskratio za nju. Smece od covjeka.
Maradona je kralj
Phillip Rivers NFL L.A Chargers 9 komada je napravio.
Prvi tim i klupa
Oni po desetoro i nasmijani, putuju po svijetu, svo vrijeme svijeta imaju. Ja sa dvoje crn ispod ociju, nenaspavan i do hale ne mogu.
Garricha, Didi, Pele, Vava, Zagallo, najbolji napad svih vremena. A Gariricha jee bio najbolji dribler, vjerovatno je tako driblao i žene.
kristijan pumpa 24/7
ronaldo cigan obični
Pitanje je koliko je bioloski njihove djece 😄 Inace svi oni imaju zgodne batlere hehe
Bitno je da Ronaldo guzi 😉
Pogađa i na terenu i van terena
Hoce i tu da obori rekord, coek je sampion