Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je gospoda, a ne kao oni Srbijanci sto pjevaju Baju malog K ..
neka su , steta sto nisu onu ne volim te al... srusio si miran san, nosila ti dr.... svaki dan!
Jesu baju malog knindzu pustali
Nisu,ne pustaju oni takve na svetlost dana.
Sto jest jest, Srbi u zaslužili da ih dobiju onu tekmu..Sudija ih jeste zeznuo..Nije 3 puta sudio korake kad je trebao..
Pa zar nisu dobili, na yt su osvojili zlato
Ko je... Srbe .... niko
ma je... ko stigne ... izgleda
Vijest nikakve veze sa Srbijom, ovi nadju razloga da komentarisu Srbiju... Je li moguce da vas toliko kompleksi udaraju da vam je Srbija 24/7/365 u mislima? Nerealno ocam.
moguce je.
Tako to rade šmekeri, za razliku od nekih što osvojiše bronzu, a na teškom su dopingu, kao i svaki njihov sportista, bravo Amerikanci, spasili ste košarku, a i sport!
Obriši suze, pa nastavi da plačeš opet.
Nazvao bih ih po navijacima Slobode ali ne da AI. Niti stila niti klase.
Sreća bez dopinga osvojili.
Balkanci su cudo nevideno u sportu!?
Svaka cast Afroamerikancima, zasluzeno zlato za njihov narod
Pa nisu izgledali previše opušteno protiv Srbije. Čak se i Francuzi približili na -3 u zadnjoj četvrtini. KD prije turnira spominjao pobjede od 40-50 razlike... Na kraju se svađao na X-u...
Igrali koliko treba