Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno je da tu nema neke hemije medju igracima i to se pokazalo kao kljuc na ovom prvenstvu, inace Hrvati imaju respektabilnu ekipu. Ne mozes mi reci da ovi igraci koji igraju u NBA i eto Hezonja u Realu nije respektabilno. Ali ovo je timski sport. Uglavnom sretno u nastavku prvenstva, pozdrav iz Zenice..
Bosna pobijedila prvaka Evrope, a bosanski pravoslavci se i dalje tješe da se samo "ložimo" lol. Buljevaru uzmi jednu za smirenje, teško ti pada to!
Mulaomerović je kod njih najslabija karika. Nas je maltretirao, sad njh prca u zdrav mozak.
Hrvatska i srbija su dobili najlakse moguce protivnike a hrvatska zijani od prosjecne grcke . Tesko mogu oni dalje od druge faze
Mi bi u ovoj grupi glat uzeli 2. mjesto.
Teska im grupa pravo
Sa Mulaomerovicem mogu grupu proći max ,ne znam ko tog covjeka gura u karijeri on blage veze nema i ne zna iskoristiti kvalitet koji reprezentacija posjeduje
Pisac, nije boks meč nego košarka. Mani se bo tuče i sile!
ima da se kroati i ukrainci pomakljaju u njihovom medjusobnom mecu da bi izbjegli okrsaj sa mocnom Srbijom!:D
Oni su imali više sreće na izvlačenju grupa nego i igri
pa nije im bas toliko laka grupa, imaju domacina italiju i jednog od favorita grcku. Ali ovi drugi timovi jesu slabi tako da im je prolaz manje vise osiguran, za razliku od BiH grupe gdje se 5 timova bori za 4 mjesta koja daju prolaz dalje.
U nokaut fazi treba odigrati pravu utakmicu, jebeš sve ovo, Hrvatska danas odigrala sa 30 posto gasa a Estonija dala 200 posto i opet izgubila, dobiti i Ukrainu isto ovako na guzove i tempirati se za osminu finala, sutra odigrati laganicu protiv žabara.
Cestitam na pobjedi👏 i sretno Hrvati ali oni pravi Hrvati 🙂
Mislio sam na Hrvate iz Hrvatske, ovi iz Hercegovine misle da jesu ali ipak nisu!
Bolje da smo izgubili kako loše igramo. A kad samo usporedim ovu grupu sa onom u kojoj je BiH...
Prosli grupu sad ce igrati da izbjegnu Srbiju
Lucky as always