Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sao od Nike godisnje zaradi preko 60 miliona a imaju dozivotni ugovor. Ovo je za njega kao nama 500 km. Ima, zaradio posteno, ulagao, pametan i moze mu se. Sve ok.
kao nama 5 maraka
"Da te dobro sluzi i da promijenis za jos bolji..." :)
Koga briga ? mene lično NE!!,, troši svoje ne moje a buduči da je več milijarder onda sigurno ne plača veču taxu od mene Autobusara,, i ja živim u USA!!!,,,
Legenda. Sve posteno zaradio. Uvijek ostao na zemlji, osim kad je u ovom avionu, a sa USA pasosem i avionom ja ne znam gdje bih prije otisao.
Ja farbo, dao mi gazda satnicu 3 marke.
Hajde narode SVI zovite 17039 !!! SVII
nažalost, mora potrošiti
Hadzo.... on barem zivi za razlike od osam milijardi koji samo postoje
Ja i
Jel i on na budžetu ko nas Deen
Nikakvo rasipanje on ga je zaradio on ga moze i zapalt ako hoce
Covjece, za bacanje lopte....
Što nisi i ti ? ko ti je branio ?
A nama hoće uvoditi karbonske kredite i zabranit dizel auta. Pa samo ovaj predstavnik nižih milijardera jer ima samo 3.2 milijarde dolara je sa svojim životnim stilom i razbacivanjem na stvari koje mu ne trebaju (2 aviona npr, ne može se voziti istovremeno u oba) je zagadio svijet i izbacio više co2 nego pola Bosne
može on kad je na budžetu