Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1/1 faul nad Gabrielom ispod koša, da je sudija svirao, kao što je trebao, bila bi pobjeda.
Broj sportista na OI iz zemalja ex-yu Srbija - 112 (69 muškaraca/43 žene) Slovenija - 90 (46/44 ) Hrvatska - 73 (58/15) Crna Gora - 19 (16/3) Severna Makedonija - 7 (4/3) BiH - 5 (2 /3)
Rusija 0/0
Rusija-15
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da je jedan od 3 zadnja šuta ušao, naši pametnjakovići bi bili ubijeđeni da su Lebron i cijela ekipa stali u red u neku kladionicu sa koferima punim para i uplatili na svoj poraz, da zarade koji dinar, jer plaćeni su slabo! Naravno, radnici i bukmejkerima ništa nije bilo sumnjivo, prihvatili su okladu... "Tako se to radi, buraz moj, ha ja..."
Ali sad moraju da šute, bar do nekog novog sportskog iznenađenja.
Kada budemo rushili Putina, Orbana, Vicu, Lukashenka, Vuchicha, Iran i Hute, nechemo zaboraviti ni Klix.ba Pa nevjerovatno koji urednichki izljevi mrzhnje prema EU, SAD i generalno zapadu!
Pro islamske novine
Carlik Jones, inače novi plej Partizana! Jedva čekam da vidim tog majstora u crno-belom!
Sportski sektor ga je želeo i prošle sezone, ali je čovek dobio nepristojnu ponudu iz Kine..