Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naslov je takav da sam mislio da lik nema pojma. Pa ista stvar je sa Sergej Barbarezom. Na istom su levelu, ali pazi - ovo je sve sokiralo, a Barba nije.
Od 13 mjesta svjetske rang liste su od Begića preuzeli hrvati i srbi Fudbalski savez , pojacani Colpom iz Kahasabe i nametali nam trenere sa iskustvom poput Prosineckog,Bugara,Save Milosevica , sad gubimo 6:0 na poluvremenu u Zenici, Luksemburg nam 4 komada daje, 78 smo na svjetskoj rang listi. Barbarez sto ima iiskustva u Fudbalu to ti i tvoja cjelokupna porodica necete imati u svojih 1000 zivota.
Clvjek je Legenda fudbala u Njemackoj. Dva puta najbolji strijelac Bundes lige, Jedan od najboljih fudbalera koje je nasa zemlja ikada imala, neprikosnoveni patriota a to takvim poput tebe naravnone pase jer vam ne odgovara jer znaju da ce nasu reprezentaciju izvuci iz mulja u kojeg ste nas satjerali.
moze ih vodit i braco gumena glava, uopste nije bitno. U toj ekipi se za sve pita Lebron
Ovo je pravi kapitalizam. Vlasnik pravi poslovne i sportske poteze, sve na svoju odgovornost bez puno procedura oko licenci i slicnih stvari koje se namecu u fudbalu pa imamo manji broj trenera u Premier ligi jer su licence preskupe a u sustini nista covjek ne dobija.
Svako ima svog Barbareza.
Ako neko razumije ovaj potez,znat ce da je Lebron trener i igrac,ovaj je samo dosao radi popunjavna mjesta da ne bi ko drugi bio trener Lejkersima! Lebron je glavni baja !!
NBA postala Zadruga
Ko o cemu a ono srbi i hrvati o Barbarezovom iskustvu. Covjek koji je igrao u Borusiji Dortmund, Bajer Leverkuzenu, Harmburgu, Hanzi Rostok, Union Berlinu. Dva puta najbolji strijelac Bundes Lige, jedan puta najbolji fudbaler Bundes Lige njima nema iskustvo. Ne dopustaju mi na ovom portalu da vam napisem sto zelim a napisao bih vam svasta...
Kod nas je to normalno, amateri svuda, od sporta do politike.
I Steve Kerr je odmah bio uspjesan trener, i Jason Kidd je dobar, JJ zna sta prica, ima kosarku u malom prstu
Da, njegove analize utakmica i shvatanje košarke je odlično. Ali, donositi prave odluke tokom utakmice i odnosi sa igračima, to je veliki upitnik. Tu upada LeBron... Ovo je ugađanje njemu, samo da ostane u LAL.
Sutra će ovako biti i doktor, jer ima iskustva u gledanju serija.
Samo je razlika sto je redik igro skoro 15 godina nba-u
Taman ce pokazat koliko je prtjerana ova pozicija to jest pozicija trenera.Moze to svak nikakva to nije nauka lopta okrugla .Valika je sansa da pobjedi onaj koje uponiji i to je to.
Lik poznaje kosarku bolje od bilo kojeg trenera i vjerujem da ce imati uspjesnu karijeru
Nesto kao Barbarez, samo manja pauza.
Ne sikirajte se samo vi iz Čitluka i Ljubuskog za iskustvo Covjeka kojeg ima Barbarez u fudbalu vise nego cijeli trokutnjak Capljina-Posušje-Prozor...
@Twwenty4Seven SDA botu ja sam iz Tuzle.
Mogli su i Edina
JJ Redick je faca, sta vi pricate?