Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbjegose masakr motornom pilom od Srbije za dlaku. Toliko su puta imali prednost i prosuli, pa da se igralo jos 3 minute izgubili bi.
Još mi nije jasno zašto je Bogdanović namjerno promašio bacanje 30ak sec prije kraja, taj bi koš donio +8, nakon toga su Ukrajinci zabili pa nije niti važno bilo ali čudno i nelogično jer se moglo ganjati drugo mjesto ovako Srbija ako izgubi ide na Hrvatsku.
Ojj grupe pa mi bi ovdje prvi bili. Cuj Estonija, Velika Britanija, Ukrajina, Italija hahahahahahhs ojjj Bog te koji smo mi baksuzi da zavrsimo u grupi sa Francuskom, Slovenijom, Litvanijom i domacinom Njemackom. Pa u nas auscajder grupe Madjarska je jaca od svih ovi iz grupe kod Hrvata
Samo kad je neko spustio Ukrajinu
Srbija je dobra, bolja od Hrvatske, ali nije najbolja na ovom prvenstvu. Vidićemo kakvi su protiv jačih ekipa.
Srbija, Hrvatska, CG I Slovenija igraju kosarku a BiH se bavi politikom I zastavama na tribinama
Realno svaka cast komsijama ali brate u josarci smo za njih ono sto su oni za nas u nogometu..Ostaje žal da uvijek mi ostanemo kuci iako smo odigrali dobar turnir
Ostaje zal radi ispadanja,najvise radi grupe pogane. To vam je ono da nam je puna vreca pic.e mi bi za cundaru ufatili tako to ide,kurata sreca. Al uglavnom ekipe su ekstra sad ce biti deracina guzova jedna je tekma i sve je moguce👍👍
Ja ih kralju spomenuo nisam,a da su pravili greske na svakoj mogucoj utakmici na prvenstvu jesu i itekako su ga pokvarili. Druge su ekipe hampu dizali za sucenje ne mi majstore😚 A sto se grupe tice preteska je realno gledajuci kad pogledas ostale grupe smjesno al hajde. Sretno ostalim ekipama bivse nam zemlje👍👍👍
Stani malo, jesu izgubili ili dobili, novinari pročitate prije nego što objavite. Lp
Srbi sebe već upisali u finale. A treba proći ekipe poput Grčke, Litvanije, Francuske, Njemačke. Sloveniju ne treba ni spominjati, oni su prvi favoriti. Srbija je prije imala jači tim, vidjet ćemo kakvi su protiv prvog jačeg protivnika.
Срби себе нису уписали у финале, идемо степеницу по степеницу али Србија и поред многих повреда има најјачи састав у задњих неколико такмичења!
@goouser Litvanci žive za košarku i imaju 13 medalja, o francuzima ne treba trošiti riječi. Nekad su uspavani, al znaju itekako igrat. Drugo, mi sebe ne dižemo, za nas je bio uspjeh i što smo otišli uopće. Samo kažem da pričekamo test kako ćete odigrati protiv jačih, a ti si sve jače bacio u bunar. Po tebi ispadaju srbi najjači. Keep calm.