Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Južnom Sudanu, borili su se fantastično. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju.
Odličan Sudan, za Srbiju se zna da je jaka u košarci i da je može prije finala sa USA izbaciti samo iznenađenje, ali ovi momci su lavovski odigrali. Ljepota bila gledati utakmicu.
svabe su odlicne, kao i kanada, imaju boljih 12 igraca od srbije, evo ja ti objektivno pisem.
Simpa su ovi momci, sviđa mi se stil igre i srčanost, ali ipak je Srbija dosta ozbiljnija ekipa.
Ovi pobijede samo od koga mogu kupiti....
Jones ce biti pravo pojacanje za Partizan. Odlican igrac. I onaj sa pletenicama je zvijer. Al ipak nedovoljno protiv jake Srbije. Veci roster, iskustvo i kvalitet su ipak prevagnuli. Ali nece biti lako protiv kengura
Kengurima daje 10 poena fore
Sudan sportsko osvjezenje.
*Juzni Sudan Sudan je druga drzava.
Ko jos gleda košarku, bolje gledati Zvezde Granda.
Pa jbg kad vam samo tu i ide a stvarno sramota da nema te discipline na OI
Kone povele 75 sportista i na kontu imaju,cijelu 1 medalju. Ni tu ne bi imale da im kroasan iz Splita nije medalju donio. PreCjednik ce to obilato nagraditi s sendvicima s puno parizera.
dok 29% jos uvijek ceka medalju,ce da bidne nekakav baraz,eno i Dominika sa 72 000 stanovnika uze zlato kao i takmicarka iz Sv.Lucije sa manje od 200 000 stanovnika
Neko iz Sarajeva se ruga drugima za medalje na OI...
Šta se dešava na klupi Srbije? Igrači Pešića šalju u neku stvar, smiju mu se iza leđa. Bogdanović se otvoreno dere na njega?!
Australija će ih razbiti
Gde su sad oni hajvani, što rekoše razbiće Južni Sudan Srbiju?! Uzgred, mladi košarkaši Srbije se plasirali u finale na EP gde brane titulu! Manje ljubomore i zavisti ljudi, šteti zdravlju!
Kako su momci odigrali i protiv Srbije i protiv USA, milina gledati takvu srčanost protiv realno dosta jačih ekipa. Nevjerovatan je Južni Sudan, za primjer svima i u svakom sportu.
Nisam gledao. Jones bio dobar, Srbija pobedila-takvom sam se ishodu nadao!
Njemačka će ih rasturiti tako da ne brinem, Franc Wagner čudo od igrača.
Idu na SAD u polufinalu...
Jedva Sudan pobijedise,a hoce da se bore za zlato sa Amerikancima ahhahahhhah.
ne lupaj, nije tacno da se neko moze boriti sa amerima, oni su klasa za sve, 2 klase iznad svih, sjajne igrace imaju.
Koliko los sudija, dopustio je da radi ko sta oce bio je ragbi a ne kosarka
Sudije katastrofalne,sudile u korist srbije,sramota
I tebe ubi ljubomora na susjede?
Treba ovo puno bolje ako misle do medalje, svabe, kanadjani i ameri sve pogadjaju, to su puno ozbiljnije ekipe.
istina, kanada i svabe imaju boljih 12 igraca, nekako širi roster, kanadi vecina igraca iz nba, svabe su uigrane jer se igraci dosta dobro znaju jer iz bajerna, plus kad dodas nba igrace i neke sa strane dobro ispadne