Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000€ za cure da se pripremi !!! Na POSO !
Ma ajtee za sta bolan.
Cestitke kosarkasicama iz Republike Srpske
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drama, preokret i velika pobeda – Srbija je u finalu Evropskog prvenstva! Košarkašice Srbije plasirale su se u finale Evropskog prvenstva!
Svaki put igraju najmanje u finalu, nista specijalno
Cestitke i komsinkama, zasto da ne. Imaju organizaciju, tradiciju, valjda cemo i mi njihovim stopama uspjeha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U 19. vijeku David Rikardo, opisujuci formulu za uspjeh, je (slagacu) ovo rekao: 'Treba raditi ne ono u cemu si prosjecan ili samo dobar, vec ono u cemu si bolji od ostalih....' Desavanja u KS BiH i konkretnije, dolazak legendarne Razije Mujanovic na kormilo zenske kosarkaske selekcije nije slucajan splet okolnosti niti je 5. mjesto u Evropi 'corava koka nasla zrno'. To ima naucnu podlogu. Kad svi rade ono sto najbolje znaju - svima je bolje. Vazi i za drzavu.
mashallah
iz kojeg sela je ova bosanka sa brojem 35?
Ta je nasha, Ne diskriminishi
Iz Kaknja??
Bakirova podrska je bila presudna.
Uspjesnije srpkinje su izabrane i one igraju za Srbiju u finalu,one manje uspjesne srpkinje igraju za BiH al super nisu ni BiH obrukale,bravo djevojke-Srbi i Hrvati su fenomeni sto se sporta tice.
Samo jedna bosnjakinja,imal neko da se buni a da gube zalio bi se Zeljko zetina u Bosnjaka
Kraljice nase ❤️❤️❤️
Eiiiii :))) Da su samo to uradile, nego : Na najcisci i necujan nacin, sazadA su NAM svima zavukle! Em smo o naciji, vjeri, guzovima, LGBT- zajednici, konstitutivnosti, hinjama-politicarima, ideologijama, Bosnjama, Kroatima, Srbijanerima i ostalim...trabunjali. A izmedju svega toga, nase DAME su NAM odrzale lekciju i ucinile nas dvaput ponosnim i poniznim!
Jeste, osvojile su i igrale basketa sa najboljim, ali ono sto su pokazale nama, je iznad svih krugova svijesti koje mi SVI imamo...Nisu se prodale politicarima!Nisu se dale omesti u nacZionalistickim furkama, kojima smo ih obasipali!Nisu se dodvoravale javnosti a ni novinarima!
Nisu davale izjave kao samohodni egoisticni lutajuci projektili, nego timski!Nisu imale paara a ni podrske! Nisu slusale OCA, MATER, FAMILIJU, DUSEBRIZNIKE...Nego su slusale srce i zavukle nam SVIMA :))) HVALA VAM DJEVOJKE, UNISTILE STE NAS I POKAZALE DA MOZE DRUGACIJE I DA MORA! Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...
Svi se sad zahvaljuju, svima puno srce svi nesto pametuju do prije 10 dana niko nije znao da se pripremaju za EP rucak im niko nije platio da ne kažem milion eura za pripreme. Koji smo mi tokmaci od naroda. Za dva dana kao da se nista nije ni desilo. Evo isto ce biti i sa malom Lanom Pudar. Svi znaju da je dobila šut kartu od sviju al ce se kítti nije problem.
Hvala vam,zmajice nase❤❤
kako mozes srpsku decu nazivat pogrdnim imenom
Koliko se ulaze u sport ovo je uspjeh. Svaka cast cure! Jedna si jedina moja domovina
Bravo!!! Hajmo sad svakoj nagrada i to keš... imamo toliko saveza, organizacija i kantona
Sta razgalile opet je 40 stepeni sta lazete posten narod stvarno bruka a ova camuga se smrzava na 40 stepeni nije navikla pa malo se zagrijala
Nismo znali uopšte da Srbija igra na turniru. Sad kad su oni u finalu okrenuo se svijet. Možda neće ni prenositi više ovaj turnir.
ebem mater svim ustasamai cetnicima ovdje , dodjite mamu vam ebem u kasindolsku 265 cekam vas