Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko je reci da li je bolji covjek ili kosarkas...
Dino nije samo visok nego i veliki covjek.
Legenda ostaje Legenda..Bosanski brat !
Legenda ostaje Legenda..Bosanki brat !
Dobro pa Sejo nije izvadio 100 eura pa mu zaljepio na celo
Legenda !
Kako Dino Rađa ako je Goran Karan??
Dobrodošao ljudino. Dino je zaista istinski prijatelj Sarajeva i BiH.
Sejo hašuble...
Pravi Hrvati vole Bosnu a bosanski Hrvati je ne vole. Prave Hrvate vole i Bosanci .
Sto znaci pravi Hrvati? Kakva je to diskriminirajuca odredba? Gdje si nasao tu kategorizaciju? Da si mislio (a nisi), da ne volis Hrvate koji su losi ljudi (neovisno gdje zive), to mi je sasvim ok. Ja kao Hrvat BiH volim sve Bosnjake koji su casni i posteni ljudi, kao sto Dino voli isto, ali to sto voli Bosnjake, ne znaci da ne voli ni svoje Hrvate, zasto si tako iskljuciv.
315@ haj ne kaki da je volite bile bi i zastave BiH po dijelovima BiH gdje žive tzv BH Hrvati. A pravi Hrvati su u Hrvatskoj drug moj jer na katedrali u Sarajevu piše Bošnjaci katolici i ni slova o tzv BH Hrvatima.
možeš Sejo dok te Faćko na vidi šta radiš hahaha...on tebe iz duše voli
Kralj