Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta, al zato je stigao 18 koraka jbt
ova vijest vise govori o anonimnosti topalbecirevica nego o neznanju lovca u potjeri. klikse i vi ste krivi sto ne promovrate svjetske autore kakav je baho
Gledao sam Potjeru danas. Genije u minuti i 56 sekundi odgovara na 19 pitanja. 18 odgovori tocno. OSAMNAEST! I to nije vijest. Na jedno odgovori krivo - i to je vijest. Tko su vama bili profesori novinarstva?
Ko je uopšte čuo za ovaj film?!
Baho prodaje maglu nama u BIH dok je totalno nepoznat i beznacajan u okruzenju. Inaće he poznat kao mutikasai "vegeta" koja se mijesa u sve.
Pa sta je to cudno, ljdi zive svoj zivot, i.aju svoje velikane
kako je bijedno vidjeti da je ovo kod nas zavrsilo kao vijest na najvecem portalu. spomenuo nas neko tamo negdje u .. materinoj
Krešo nije znao sa koja dva kluba je Slišković osvojio kup Jugoslavije. Znao je Hajduk,naravno. Ali teško prevaliti Velež preko jezika. Takođe nije znao koja je grupa snimila album u Kulušiću,zvani "5.april 1981." To lovac mora znati.
Zasto bi morao to znati, jel bitno?
Ne znam sta je problem, ko je gledao Potjeru vidio je da je ovaj lovac odgovorio tacno na 18 pitanja za 2 minute. Baho je anonimus kojeg malo ko poznaje
Pa i nije baš anonimus...nisam baš neki velik njegov fan ali čovjek nešto radi i pokušava ostvariti...najbolje je palamuditi i sjediti po shisha barovima...
ne znam jel gleda u voditelja il na parking van dvorane
Nikad više emocije i glasa kojeg ima Baho. Poseban doživljaj i energija. Ovi danas koji prenose to rade bez ikakvog naboja, energije i ljubavi prema domovini.
vidi mu se na cufa da je pohlup
Pa tebi jesu ovakvi likovi poglupi jer je tebi kapacitet Buba Jala i takvi. Kreso je enciklopedija znanja i posto ne gledas ovakve emisije nego cuclas nargilu bolje ne pisi gluposti!
Vidi se iz tvog teksta da i ti nisi daleko
Petominutni aplauz. Nisam čuo.
Kad se sjetim kad je prenosio Hrvatsku!!!!Kaže legenda....E sad narodi iz regiona mogu biti ljubomorni na hrvatsku himnu!!Kao u smislu kako će to dobro zvučati!!!!Hvala Baho i da Bog da osvojio sve moguće nagrade!!!Legenda čovjek!!