Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak mislim da ne moze niko sa ovom Ronaldovom da se mjeri.
Uz svu tehnologiju koju imamo ne možemo ni 5% ostvariti sta su radili prije 2000g
Tokom istorije, umjetnici su bili slavljen i podržavani od strane pokrovitelja, što im je omogućilo da se fokusiraju na svoj zanat. Danas umjetnici se bore za opstanak u svijetu gdje se njihova umjetnost često vidi kao samo hobi. Sa usponom digitalnih medija i zahtjevima kapitalizma, ljudi su prisiljeni da uzmu poslove koji im ostavljaju malo vremena ili energije za umjetničke strasti. Fokus se pomaknuo s vještine i majstorstva na brzu produkciju i prolazne trendove.
Ova Vejdova karikatura je Lorens Fišburn
Ronaldu su barem potrefili orginalni ten dok se nije počeo izbjeljivati
Ronaldova ipak puno gora bolja
Ma Ronaldo je neprikosnoven.
Ronaldova je očajna, al ova je još gora.
Mene Ronaldova statua više podseća na Komšića tokom happy hour-a petkom: platiš jednu rakiju, dobiješ dve rakije i pivo.
Hahaha
Ahahahh, ako je ovo Vejd onda sam ja Šakil O'Nil :D, gore od ovog ne može.
Ovakvog Ronalda nebi odkupili ni na otpadu.