Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je zelio porucit... do boljih vremena valjda do boljeg rezultata... sta odmah podgrijavate...
OVAJ KAD UKRIVI USTA I POCNE ZAGREBACKI PRICATI PA SVI SU MU KRIVI OSIM NJEGA ,MALI LUKA GRACA ODIGRAO SRCEM A NURKICU SE NIJE NI IGRALO ,A NI MUSI SE NESTA NIJE IGRALO PROSUO JE LOPTI OVAJ TURNIR SU IZVUKLI LAZIC I LUKA
@gouser85 A tebi nestvarno da moze neki Aleksandar voljeti svoju zemlju jednako kao i ti. Nije do imena, vec do osjecnaja.
Prodajem Fiestu, 2001. Ako nekog zanima, nek odgovori. 1500 KM. Može zamjena
mozel 150
Imo sam je. Najgore auto sto sam imao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
umislio da je Jokic :D
Nurkic je cijeli turnir odigrao kao balvan. Iskreno, kao neko ko prati nasu kosarku 20 godina, najvise me razocarao. Od Muse sam isto iskreno vise ocekivao.
nurkic je vazda misteriozan bio
Da razotrkijem misteriju autoru clanka: U momentu Nurkicevog pisanja, vremena su po njegovom misljenju losa zasto sto je BiH ostala bez mogucnosti plasmana na olimpijske igre gubitkom na ovoj utakmici. Implikacija je da ce vremena biti bolja kad budu rezultati bolji. Jusuf ne mora sakrivati kritike na uslove rada pod misterijama jer je se direktno i nedvosmisleno na to vec javno zalio.
Htio je poruciti da vam se svima nasere usta lagano
Cuj sta je zelio Pa lik mjesecima govori... pobjedjuju.. a kad izgube najgori su... nece lik vise igrati dok se vremena ne promjene...
Zalo sno sto niko od supaka politcara nema da vas podrzava!?
sta je htio reci. da zato sto je djelio sobu sa vise nego jednog od reprezantivaca nije se mogo odmorit
Slika svih kosarkasa, znaci VAŠI kosarkasi
Bicemo jaci. Addition by substraction.
Hoće moći računati na Musu
Ne kontam što krivite igrače. Sve dok navijči i javnost ne znaju šta se priča iza zatvorenih vrata biće ovakvih utakmica. Većina vas što pljujete po profesionalnim igračima (ne samo u ovom slučaju Jusuf ili Musa) ste otišli u kladionicu i kladili se na nešto. E da vam onda nešto kažem ne igraju igrači utakmice već kladionice i vaše kvote, koje namještaju Fiba i Fifa...
Da ne govorim o tome da isti ti gledaju koliko jedna država ima stanovnika i koliko može zaraditi na kartama i rekvizitima. Šta jednog kravataša u upravi ovih institucija briga o našem i vašem domoljublju, samo neka njihov bonus štima. Dok se oni plazaju na egzotičnim destinacijama vi ćete visiti po kla(di)onici i trošiti vaše zdravlje i novac.
Šta je mislio? Mislio je to što je i rekao.
Idi više, gori si od Hasana Salihamidžića, prodo si nas 20 puta a filizofiraš ko da si Aristotel!!
O boze al zar ce i dalje taj lik vodit repku imal iko normalan da mu se zahvali i da mu otkaz kad vec nece sam da ode