Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlucili igraci da sruše blentavog trenera koji rotira igrace i onog kojeg krene šut pošalje na klupu i hlađenje...ima li sta nejasno...
Vrlo vjerovatno.Leti on uskoro 100%.
Musa i njegove dvije lijeve ruke koje je kupio polovne u obližnjoj mesari..
O Musa, tele moje malo.
Ne znamo mi šta imamo dok ne ode u Penziju momak. E onda ćemo znati koliko nam je značio. Isto ko Džeko sa 45 godina će biti najbolji napadač BiH
Igrača koji je dao 17 koševa neko proglasi krivcom za poraz,ma dajte molim vas
Musa jedan od krivaca za poraz..treba biti realan...dva tri suta fuli u odlucujucim sekundama
Ko je gledao utakmicu zna da je Musa u zadnje 4 min napravio niz grešaka i promašaja koje su Reala koštala na kraju i poraza.
Cuj fenomenalna utakmica. Pa jestel gledali? Kriv za poraz kao i neki dan.
Postaje copy&paste članak. Fenomenalni Musa i poraz Reala. Ima li o CZ išta kako su razbili Turke kod kuće.
svima preporucujem da pogledaju tabelu i uzivaju.
Jeste uopste vidili utakmicu? Fenomenlna utakmica? Jest sve do zadnje 3 minute kad je napravio po 100 put istu gresku i zbog njega su izgubili utakmicu!! 1000 posto!
Dobro, i Chicago je zbog Jordana gubio utakmice. Pomalo te.