Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
San svakog košarkaša je igrati za Lejkerse
Umjesto da se rijese Duranta ili Beal-a, oni ce dovest pleja i ostat opet u reketu sa Durantom koji nije ni za krila a ni za centra...
Ne vjerujem da ce Nurk ici. Sunsi imaju problem sa big guys, fali ih. Prije da ce Durant ici jer je preskup. Ili Beal
Nemoj Nurkicu u Lakerse dok je LeBron tamo.
Rijesili bi sa tim problem pleja a nastao bi problem centra.. Big 3 u Phoenixu imaju svi ogromne ugovore na vise godina i ako ce ko biti trejdovan to je po meni Juka..
Phoenixu treba plej, ali šta će sa Bookerm i Bealom, Durant je na 4 ako ode Nurkic Bol Je na 5 i ostaje pozicija 2 i 3 realno bi trebalo da Booker igra na 2 a Beal bilo najbolje trejdovati za neko solidno krilo, ali kako se pokazao i da ima pravo on da bira gdje će teško da će se to ostvariti.Coach Bud je rekao i sam prvo plej pa centar.
Pitanje je šta bi onda Phoenix radio bez ikakvog startnog centra.