Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam utakmicu, Curry ih je rasturio u zadnjoj cetvrtini. Al uvijek Ameri tako, kad zapne uozbilje se.
Usro se !
Jel on čuo za odbojku, na parketu. Da li je čuo za velesilu sa balkana.
I to sjedeću ! A možda i neš klečeće izmisle il ležeće pa da vid silu !
A jok B0shnje se trebo bojat da sudi pošteno
Jokic je mila majka kakva si ti zvijer od covjeka obzirom koliko je zlocina pocinjeno za vrijeme tvog predsjednickog mandata
Podsjetimo, Srbija je fantastičnim postotkom šuta( i ako Curry nije pormasio trojku i ubacio ih je 10 sa postotkom suta koji nikad u karijeri nije imao) i dobrom odbranom(uz dosta ne sviranih faulova) držala prednost, ali Amerikanci su u posljednjoj četvrtini na krilima naseg sudije Ademira Zurapovića, koji nije sudio korake, aute, faulove i tako sa namanje direktnih 10 poena amerikancima doneo pobjedu.
Promjeni dilera
Onaj ko je gledao sve napisano može potvrditi.