Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je radni dan, moram Arbajten.
Lako je vama u Bosni, kod vas je svaki dan Nedjelja/Sonntag.
Nije tebi tesko na poslu cim ti mozes Klix komentare pisati, isto ko sto nije ni meni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas se prevrču starci, kose trave i mješa beton na gradilištima.
Jah, evo ja sada sa Baustele u svojih 90 kvadrata stana kojeg sam odplatio prije 5 godina i nakon Eurpskog prvenstva idem na Maldive da svoje skrhane ruke malo kiselim. Hebi ga tesko nam je u Njemackoj.....blago se vama u Bosni!
patrioti na baterije baustela ceka
♥️🇧🇦
znal retardirani novinar sta znaci "prekucati"?
Nema u svabe mogu li malo ranije s posla, pa na utakmicu.
ima jasta, samo na vrijeme najaviti. u bosni nema ranije s posla ako ne parazitiras na budzetskoj sisi, cak se radi 10 sati za 500 eura
Zar nisu stigli iz BiH zbog utakmice kao što ste pisali? Hahah da nam nije dijaspore ne bi niko bio na tribinama
Danas Bosna i Hercegovina piše stranice historije 🤫🇧🇦 !!!
DOBRO ZAPAMTI BOŠNJAČE, na tvom maternjem jeziku, što se bosanskim zove, jedino ispravno ime za grad podno Kozare a pokraj Sane nije Prijedor nego PRIDOR. Tako je bio od kad ga je Hadžipašo Hudbinski osnovao pa do uspona SPC. U turskim izvorima zvan i "Hacipasa Sehir" (=Hadžipašin grad, šeher).
Cuj navijači Bosne iz Prijedora.Cirkus
Pridor, grad koji je od nastanka pripadao Sandžaku Bosna unutar Vilajeta Bosna. Sandžak Bosna pružao se od Novog Pazara do Gunje kod Siska.
Zašto ti je to cirkus? Da te popravim,nisu navijači Bosne,nego Bosne i Hercegovine.
Za koga bi navijali da igra Bosna i Hercegovina vs Njemačka?!
Ne mogu ljudi, zauzeti mahanjem zastavama na skupu u Donjim Prdežima, još sad moraju i naučit ilahiju o jedinom bogu Bakiru.
Ne treba nama Sarajevo safari niti strani placenici. Vidi komentara, fuj. Kao da su Bosanci samo u dijaspori. Dobro, mozda oni jedino imaju novce/priliku/volju/zelju da podrze repku. Ostali ce sjediti po kucama/kladionicama i cekati prvu gresku da pretresaju mame i kazu kako je super sto nisu otisli.
Hebo im termin mamicu glupu
e bas su nas zavalili sa ovim terminima a utakmice najposjecenije bryka
Bauštela zove
Vala si bas hudnjak.
Jesam, hvala