Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bijase nedovoljan..sa svojih 11 poena...hahahahaha klix i njegovi novinarcici
decko sasvim ok igrač jos Fočak... mada mislim da ce teskp uspjeti u nba ali neka ide u Evropu i nek uziva u kosarci
Ja mislim,i evo sto posto stojim iza ovoga,ukoliko ovaj igrac bude nastupao za BiH nece niti jednu utakmicu zavrsiti bez 5 faula i to cak u prvom poluvremenu,nacin njegove igre u NBA i u evropskoj kosarci je totalno obrnut i ja ga vidim van igre u ranim minutama utakmice,poput bezosjecajnog tenka je.
U NBA treba imati deset takvih u ekipi da daju po 11 poena i biće konkurentni. Ali naslov kako je on nedovoljan sa 11 poena je smiješan. Da je dao 50 naslov bi imao smisla.
Ovo nije Reprezentacija BiH!!! Ovo je ekipa aktuelnog Saveza ili Vicina ekipa.
sa 11 poena je i turbini iz jablanice nedovoljan
Sa 11 poena u kontinuitetu sa normalnim % suta igras i u Realu svaku tekmu u prvoj postavi. Vidi se da si za kosarku cuo negdje usput, a trenirao si mozda bocanje.
Jest ako je Washington predgradje Foce
Gdje ovaj prije igrao ?
negdje na nekom koledzu Iowa ili tako nesto
Mora to valjati čim ima neke veze s Fočom
Djeca Bordo solitera, sine, mojne da te lože Vi Tango, mi capoeira..."
razbio ih garzan tarzan...tripldabl