Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde renovirajte vise ksc, il srusite pa napravite novi, gledaj ga na slikama ko da je 93'
KONAKOVICU NAMIRI MILIONE KK BOSNI KOJE SI TI NA SVOJ NACIN POTROSIO I UNISTIO EVROPSKOG SAMPIONA KK BOSNU
nisam ja konakovic
Pozdrav i velikom Kariju! KK Bosna i Sarajevo su mu zahvalni za sve što je uradio za njih
Svetislav Pešić osvojio Svetsku ligu, olimpijsku medalju, dva evropska zlata sa dve različite reprezentacije i spisak se tu ne završava nego tek počinje - opet se spakovao u auto i došao na otvaranje spomenika. Oduvek su me fascinirali takvi likovi. Da sam ja osvojio olimpijsku medalju - samo bih se Titu javio na telefon i to ako me zove predveče.
Statua fantastična prema svim kriterijima, kao i onaj Delibašićev kip na platou Skenderija, tako to bude kada angažuješ akademske umjetnike i malo inteligentnije ljude.
Veliki gospodin Kari Pesic. Ljudina. Gdje god je boravio, ostavio je svoj pecat od KK Bosna, juniorske reprezentacije Jugoslavije, pa preko Barcelone, Albe, reprez.Srbije.
Jeko ovaj?
Ko izradi ovu skulpturu? Niđe veze. Vako se ne voda lopte u košarci niti ne drži šta je ovo. O Sabitu velikanu neću ni da govorim jer neliči nase
Ako je ovo Rahmetli Sabit onda je nacelnik opstine Ilidza Bruce Lee.
Mi i dalje bolujemo bolesti komunizma, gdje se grade spomenici, skulpture, monumenti itd
@Gazda94.Jesi li skinuo slike sa zida,ako ih vec imas na zidu?To je grijeh.
Iz Tarcina?
muzur je stanivukovic 2 nema pojma ni o cemu samo populizam
ostavite mrtve na miru
Fantastična skulptura...odavno nisam vidio bolji rad. Toliko snage i dinamike uhvaćene u fantastičnom pokretu...imam dojam da će svaki čas dodati loptu ili samo krenuti sa postolja. Svaka čast..... Sabite, rahmet ti duši i hvala...
Koji je status ovog Igora Stojanovica na slici, zasto je on bitan u svemu ovome?
Grahota Haram.
Imao sam priliku da ga upoznam i da par puta popijem kafu sa ovim covjekom. Pricao mi kada je vodio zenski kosarkaski klub mislim u UAE kakvih je sve provala bilo. Pricao mi i zezancije dok je igrao za Bosnu. Jako prijatan covjek i raja bio sto god ga upitas za kosarku nije mu bilo mrsko pricati. Zasluzio je ovo i bas lijepo sto su mu posvetili ovu statuu.
Al težak na parama cudo jedno...marka ko tepsija
Svaka čast za Muzura, pohvalite ovaj prelijepi potez zeleni, neće vam telefon eksplodirati
Zar nije i Muzur zeleni ili je mozda postao pink