Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kari je tipična pojava na Balkanu koju niko ne može mrziti po bilo kojoj osnovi i to je siguran znak da je perfektan i kao stručnjak i kao čovjek jer nikada se neće kriti iza neke nacije ili neke mase već isključivo iza sebe! Znači ovo sam ja Kari i ovo je moj CV i sve što sam stekao dobio sam isključivo svojim stručnim i ljudskim osobinama!
Trebas biti selektor BiH a ne Srbije gospodine Pesicu.Ti si bio dio Evropske Bosne iz Sarajeva.
Kakve BiH bolan...čovjek je dovoljno zaradio i 75 mu je godina...zaslužio je i da odmori malo...
dobar covjek,veliki trener. odlazi kao gospodin covjek.
Vučić Aleksandar sjeda na klupu mlad perspektivan trener tek završio trenersku školu super tako se prave rezultati.A svakako je već na svakoj fukciji u Srbiji
kakva je budala sve je moguce.
Kari povedi BiH na neko veliko takmičenje! Kari je Trener i po! Da su dobili Amere, a bili su blizu, bilo bi to najviše zahvaljujući Kariju! Šteta!
Kari je dobar košarkaš i odličan trener a iznad svega i ljudina! Uživao sam gledajući kako igra KK Bosna i Karija kao play makera! Karija smatram i za Sarajliju jer je puno doprinjeo popularnisti košarke u gradu i prenio ime Bosne i Sarajeva širom planete! Za Srbiju sam navijao zbog Karija jer je mogao da udje u istoriju osvojivši zlato na OI i to preko Amera!
Preuzmi KK Bosna. Valja završit tamo đe si počeo.
Čovjek ke veliki trener,ali protiv team USA niko nije mogao jednostavno je tako
Kako nije mogao kada je Srbija vodila 38 minuta uz mnogo sumnjivih sudijskih odluka