Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je momka. Ovako je inace uvijek u zivotu. Zato ne treba igrati za reprezentaciju, jer reprezentacija igraca ne placa. Borio se nesto za sto u sustini nije morao i gotovo, ovo ne samo da mu je upropastilo karijeru vec mozda i zivot.
Cuj ne igrati za reprezentaciju, problem ce se rijesiti na kraju. A to sto je uzor mladima radja nove sampione koji promovisu drzavu na najbolji nacin. Jokic, Djokovic itd.
ko kaze da se ne placa ??
Boriša je dobar momak, naće se neki klub za njega ili neka sportska funkcija... Kao osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu prošle godine, imaće i nacionalnu penziju kad napuni 40 godina koja iznosi dvije prosječne plate, a to je trenutno oko 1700 eura...
Bio je na zurki ! Nije zaboravnjen !!
Borisa Simanic nije zaboravljen!Nosilac je nacionalne penzije!Učestvovao je u slavlju košarkaša posle dočeka!Boriša je poreklom iz Hadžica,rodjen i odrastao u Bratuncu!I primer sportiste!A vidim da klix i svi mediji iz federacije zanemaruju velicanstven doček trazeci samo ovakve naslove!Valjda da ne staju na muku od publike preko saveza do političara..Samo nastavite..
Nacionalizam je filozofija sitnog racuna
Šuti, dobro je pa imaš TV.
Nakon objave dobio poziv i sto je jos tuznije pogazio samopostovanje i prihvatio poziv koji nikad nebi dobio da se nije preko te fotografije nametao
Prvo sebe osiguraj pa igraj za reprezentaciju
Evo tu je Klix bolan da nam kaže kako je Simanić zaboravljen hahaha gledajte svoje sprotiste, svoje dvorište, medalju neku uzmite
Čovjek je iz Ljubovije, gradić blizu granice sa BiH.Pošto je danas većina populacije polupismena misle da je bosanski srbin pa ga ne doživljavaju.
Bosanski srbin pa ga ne dozivljavaju? To si ti malo nabrzaka izmislio.