Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam skonto poruku
Čemu pederska zastava u spotu?
@svakavamacast prije 100 godina su isto pitanje postavljali za crnce u javnom prevozu. Ti ljudi su ugnjetavani ubijani i danas dan. One 3 sekunde gdje se zastava pojavila je jednostavan simbol dobrodošlice i razumijevanja. Tebe niko nije premlatio na cesti zbog tvojih interesa, njih i danas progone. Budi malo razuman.
@nalivpero Djesi NPC
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreca pa nema nimalo propagande u reklami. Hvala Nikeu sto mi ne govori sta i kako da mislim. Nike me definitivno ne smatra za morona. Ja volim Nike.