Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Saša Kajkut? Kakve sam talente Čelik ima,al šteta nemaju para da ih zadrže...
Preofirno, lik u jednoj utakmici dao 25% ukupnih golova sezone.
tri ,3, EURO GOLA KOJE JE ADILOVIC ZABIO LEOTARU SU I NAJ LJEPSA TRI GOLA U SEZONI,,da kada on zabija onda se odbila,uguro,skocila itd,provaljeni ste peta kolona i udba iz zenice rade da sto vise sakriju vrednost ovog momka no nazalost ne ide vam pickice,NAJ SKUPLJI JE IGRAC I NAJ BOLJI U BIH,,umrite u svojim podlim udbaskim igricama..ADILOVIC,IBRAHIMOVIC,RONALDO,BENZEMA,DJEKO ,IBISEVIC,to su SPICEVI ,a sve ostalo su u ligi BIH vicevi.
aduka 10,,da nisi iz vukotica kod kaknja ili sa hrastovca,,ZABORAVIO SI DA JE hadjic IGRAO ZA ZELJU I TO 3 GOD,i upravo kod AMARA OSIMA,nemam nista protiv hadjica ali eto u tri godine nije zabio koliko ADILOVIC za SEZONU.tako ne lupetaj papak.
decko ja treniam u Zelji ,ali sam realan i iz Sarajeva sam i ti mi se naso govorit'.Idi se operi.
pola komentara je iz zenice sugave,,sto ste ljubomorni sto momak razvaljuje,on vise ne igra nego kara,,pa kako vas nije stid reci nesto tom naj kulturnijem i naj boljem igracu u ligi,pa svaki njegov gol od 17 gledajte hajvani je euro gol,,momak odlazi a sasa kajkut dolazi ,,znaci pet kola mu predvidjam kod OSIMA,a onda klupica,hoklica,pored selima,pehilja,brkovica i hodjica nece igrati,takvi seljacki igraci mogu igrati samo za celik.
Oba momka su ove sezone pokazali svoj kvalitet. :) Al' Adilovic ove sezone najbolji strijelac.
bez obzira na strijelca hadzija za klasu bolji igrac od adilovica,koji je usput pickica prodaana. jeba*o ga njegovih 17 golova
jad i cemer od igraca...ovakvi se prodaju za 2 kile janjetine...
Pa da je Hadzic u Zelji zabio bi 25 , sta je sve fulio adilovic
HAHahahah, titula i kup iluzija su postali, da cemo imati prvog strijelca prvenstva, do nedjelje nada ce ostati... :) Jadni i maleni udbaski klub... Regularan dio prvenstva bio je do 14-og kola, a onda kada je Zeljo preuzeo prvo mjesto pitarima su se srusili snovi, od tada pocinje stimanje, pa nastiman im kup, pa nastimano im prvenstvo, pa nastimana im licenca, pa onda im mi stimamo njihove utakmice i na kraju od svog tog jada stima se da njihov igrac ne bude prvi strijelac... Draga djeco, pouka: "Tuzno je biti pitar", a moze i ona: "Pitarska tuga je pregolema"... ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Adilovicu su igraci Leotara dodavali loptu. Vidjecemo kao ce igrati prijateljska odbrana Sirokog. Prognoziram nova dva gola Adilovica, a ako bude trebalo i vise. Moraju ga prodati po svaku cijenu.