Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi prost narod reko dobra ***ka
Niko te ne tjera da budes prost. Možeš jediatavno shvatiti da postoje žene koje vole fudbal i da žene mogu biti i lijepe i imati insagram bez da neko ima pravo da ih vrijeđa.
daj mi crveni molim te
Valjda samo na poslu.
Zeno draga ako izbasis slie u minicu logicno da te gledaju kao seks objekat. Ja kada vidim zenu normalno obucenu onada je i gledam kao takvu. Da banaliziram, ako je trava zelena ja je ne mogu posmatrati i govoriti da je plava.
Zašto se toliko naglašava ta ravnopravnost? Pa traženje ravnopravnosti u sportu bi bilo pogubno za žene u svakom slučaju. Muški fudbal je mnogo brži i naravno da je bolje da muškarac sudi jer treba sigurno više kondicije nego u ženskom fudbalu. Pa ljudi moji, neosporne su činjenice da je muškarac jači, izdržljiviji u fizičkom smislu za razliku od žene. Npr da u tenisu igraju muškarci i žene, žena nikad ne bi osvojila niti jedan naslov. To su činjenice.
Fun fact: kao zensko mozes objavljivati i pristojne slike, ne moraju se isticati sise i guzovi
Najnoviji video na P hubu, u troje sa nogometnim sutkinjama
Babe se guraju po tribinama, Instagram kraljice dijele kartone, i tako čarolija fudbala se polahko topi. Šta je sljedeće? Mješovite utakmice gdje će muškarci i žene trčati po terenu za loptom, sve u ime ravnopravnosti.
i kad dadne go svi muški igrači (obe ekipe)joj trče da joj čestitaju
oha d
zviždi :)
Jojj ima nogu ko u Papeta
dobra ko derbi
pa i u nje dismr paru
nije svaka ko tvoja