Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni licno simpatican i interesantan lik Ne znam zasto ga ljudi ne gotive Vjerovatno jer je direktan i iskren
danas kad si iskren svi te mrze
stid me gledati bhtv nakon sto poslusam hrt ili neku britansku tv, strucne analize, elokvencija, tehnikalije, humor, ovo kao kafana, ne znam je li gori amar osim ili Dujkovic i kompanija koji ce umrijeti izgleda na bht-u
Sposobniji od Barbareza 10 puta ali teško je to objasniti onima koji nekoga ocjenjuju po tome kako su ganjali loptu.
Jasta, toliko je sposoban da ni u ovoj nasoj raspaloj ligi nije mogao uzeti titulu bez namjestanja tekmi i ostavljanja Zeljeznicara u milionskom dugu. Strasan strucnjak, da ne pricamo o tome kakav je pojavom i na koji nacin prica na drzavnoj televiziji, samo jos karirani stolnjak staviti pred njega i litar loze.
jel ono Amar nekad družio se intenzivno s amrom
Bravo Amare, istina, ne znam na osnovu cega neko moze navijati za Italiju, nikad igru nikakvu, sve na cig....luk
Amar dosta iskren fin drug.Nas bosanski čovjek Samo se ne slažem, kada pise najtrofejniji stručnjak.Samo znam da je probao dosta klubova i da je zbog losi rezultata dobio otkaz.Ne vidim neke karijere bas velike ne znam gdje je sada,možda nigdje.A za neki strani klub niko se ne otima za njega.Neka mi neko nabroji bar tri trofeja.
Ne pratis fudbal ocigledno
Uzet ce svica slovacku lako
Kamo srece da je postao komicar umjest fudbalskog "eksperta", napravio bi zavidnu karijeru. Sigurno je pri izboru zanimanja uradio po babinoj volji, evo kuda to vodi.
Bhrt emisije vezane za europsko prvenstvo gledam samo isključivo zbog Amara, što se tiče komentara utakmica, u smislu duhovitosti i kvaliteta nema mu premca ni na rtsr-u ni hrt-u.
Ali najjaci su ovi sto kazu trebalo bi njega za trenera BiH.Pa hajmo onda svakog prvog u mjesecu mijenjati trenere....Napravicemo listu cekanja.
nije bilo poguranca od sudaca ovaj puta
Miroljub Petrovic za bosance :)
Dobar je Amar, puno ljubomore u komentarima, a vjerujem da mu je stalo do necijeg misljenja ko do lanjskog snijega
Mozes misliti kako je tek tebe vidjetii i gledati .
Morž Amar.
Po komentarima vidim da ga vise raje gotivi nego obratno! Lik direktan iskren, raji se izgleda ogadila lazno ulizivanje i lazni osmjesi! Bravo Amare
stid me gledati bhtv nakon sto poslusam hrt ili neku britansku tv, strucne analize, elokvencija, tehnikalije, humor, ovo kao kafana, ne znam je li gori amar osim ili Dujkovic i kompanija koji ce umrijeti izgleda na bht-u
A Bosna izgubila od njih haha