Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje mu je u Hr... Hrvatska top zemlja za život u odnosu na sve drzave ex yu...jos da pruzi dobre partije u reprezentaciji BiH...sretno Gojak
Kakvoj bolan reprezentaciji...pa ovaj i Tin Sveno Sušić su za kantonalne lige maximum...
Nek je zivi zdrav svoima.
očekivano od njega dosta ali nije se u terencu pokazao
Gojak je 1997 godiste, kao veoma mlad igrac je dobio ozbiljnu sansu u Dinamu i reprezentaciji BiH. U naponu snage karijera mu ide silaznom putanjom jer se nije razvijao. Trebao je biti vodeci igrac BiH.
I sad ce opet sjevnuti u Rijeci i onda ce opet dobiti ponudu neke super ekipe otici ce i opet propast jer nema taj visok nivo igre za europske ekipe,realnost
Mlad, a propao ko kauc...kao nogometas, naravno.
prosječno igrač za premier ligu BiH
vise ima nastupa u reprezentaciji nego u klubovima
to dovoljno govori o nasoj reprezentaciji haha
Srkoman učinak u Mađarskoj, a Italiju ne treba spominjat....
Nekako je obećavao
Zehner...
Sad je pitanje zašto nije Amer igrao u Ferecvarošu u zadnje vrijeme, zato što ga nisu zvali u reprezentaciju ili ga nisu zvali u reprezentaciju zato jer nije igrao u Fencvarošu. Mislim da je ovo prvo. Inače iz te generacije niko se više i ne zove. Počeli su kao podmladivati prije 4 godine, pa su poslije par godina, ponovo počeli podmladivati i preskočili čitavu generaciju s kojom su počeli podmlađivanje prije 4 godine.
Čim to počne tamo vamo to je tambura
Svi dinamovi otpaci zavrsavaju u Rijeci. Nema vece ljubavi nego izmedju dinama i Rijeke. Mala Rijeka njihov je razvojni klubic.
Izgleda to mu je domet.