Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plastičara mu došla glave
Barem će negdje zabiti a i to Ako mu ona dozvoli...
Možemo li zamoliti vas iz KLIXa, sad kad više nije reprezentativac, da nas ne izlažete vijestima o njegovoj plastičarom, djetetom, slikama sa instragrama i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ne treba nam takav mentalitet svakako
Sramotno. Ali zar oni i mogu tako to uraditi?
Svi koji su odbacili ovu reprezentaciju, imzli su nakon toga izvrsne karijere. Sjetimo se giganta Halilovica, sad igra u trecoj belgijskoj lizi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nah, sa ovakvim stavom i mentalitetom nam i ne treba. Pa nije Rio Ferdinand jbt
Ma nema se komentar za ovo, ko ne voli neka ide, široko mu polje bilo samo neka upamti jedna je Majka
Orao u glavi !!!
Ne znam sta se tolika frka dize oko ovog lika kao da je Maldini,a ne igrac engleskog drugoligasa koji je sa njim u odbrani prosle sezone oborio sve moguce negativne rekorde.Primili ljudi 104 gola u sezoni jbt,eto ti defanzivca.
Sta ona stvar uradi od covjeka
Pametan potez,decko nece da uprlja svoju karijeru
Brz psihicki oporavak, povratak samome sebi pa onda i u repku na kvalifikacije aBd. Treba odmoriti, zasluzio je. A pljuvacima svega i svacega drugog i drugacijeg, bez imalo empatije i konkretnih saznanja, zelim da ZRKHNU! Masa primitheevaca u svakom pogledu, masa huligana, masa loozera,... ne smije biti neko ko se slusa i cija se misljenja prihvataju licno a ni opcenito.
Nije privremeno, ne treba nam više. Aut!
ti punicu
i ne oprostio se nakon ovakvih uvreda u komentarima, sretno Anele, daleko si ti karakterom od ovih ovdje brđana
Šta smo sve Džeki govorili, lik u 38. godini pokazuje šta je ljubav prema državi. Putuje sa reprezentacijom svugdje, daje sve od sebe
Velika šteta. Propast ćemo. Ko ne igra iskreno i srcem ne znam zašto takve i zovu
Pošteno brate tako si trebao odmah.Sretno ti bilo od srca
Sta bi Dzeko trebao reci sto utakmica za repku sto golova kakve je samo on kometare dobijao pa je trebao reci ja necu vise igrati
Napustio BiH kao i njegov otac u vrijeme agresije. Ma ja...
Ovdje se ne zna šta je istina i pročitao sam cijeli intervju i iskreno ako je ono sve što je rekao istina onda mi ga je žao i mi smo bolestan narod od mn onda ima podršku ali ako laže onda nam ne treba u repki