Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema većih budala od navijača Jedino grobari, torcida, bbb...
Onaj Egipatski kozojeb i kebabarcina,pretrcao teren u luzerskoj furiji.
Mozda je bza tebe Egipatski kozojeb On te moze kupiti taj se vozi privatnim avionom i ima love koliko mu treba a ti cekas da ti neko posalje iz Evrope ili Amerike da imas za kafu i novine i da pocastis djevojku ako imas !
Zao mi je Liverpula ali ipak je City bio bolji ove sezone, za nijansu ali bolji i mora im se cestitati posteno. Ali, ima liga prvaka sto znaci imaju priliku za jednu vrstu popravnog mada je poznato da je englezima draza titula prvaka engleske nego evrope ali to garantuje da cemo gledati extra dobru tekmu protiv Reala.
komedija od navijaca a i od kluba.
Evo objavili su da gase klub u nedjelju poslije finala LP, kažu komentar @Karisiknna s Klixa nas je osvijestio
pa druze jesi normalan, to nikako ne mozes izjavit za veliki Liverpool
Hit će na društvenim mrežama biti kad uzme Liverpool Ligu šampiona narednu subotu. Trofej koji City gleda samo na TV.
dok je kraljevski klub živ liverpool nece ni vidjet trofej