Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj da im tušnemo Al Jabera, dobar je a njihov. Mi bi ga iz zatrke dali za 10 pta manje pare.
kad već neznaju šta će sa parama bolje bi im bilo da doniraju Palestini, Somaliji i sl. a ne da troše na gluposti i pre.eravaju se
Zar i ove ne reguliše FIFA? Lol samo kad se sjetim koliko su goozili Juventus zbog svega par miliona preplaćivanja ili potplaćivanja spram knjiga nekih igrača.
Zato vrijeme I7raelci ulažu u nauku,grade Silicon Valley 2,.....
Nisu arapi izgubili kompas, nego citava planeta. Tolike novce bacati na igrace, prestrasno. Jasno mi je da je kapitalizam i da svatko trosi novce kako ga volja, ali barem onda ne glumi humanistu/vjernika itd.
podrška za damac
Odakle Klixu pravo da ocjenjuje nečiji biznis! Ako su ga platili 29 miliona dolara ne znači da on toliko vrijedi već prosto toliko košta u ovom trenutku ali samo za ovaj Klub jer ako neko plati neku cijenu znači da tačno toliko košta! Da li se taj Klub zeznuo vidjećemo uskoro! Možda se pokaže kao dobar potez ako im podigne nivo igre i možda za par godina ga proda za 100 miliona dolara!?Zato pričekaj pa analiziraj da li je suludo ili ne i ne trčite pred rudu!
Njima se molite. Gdje je Ćaba?
to se zove pranje para novinari
Money laundry
Neychmar ce odigrati 5 minuta prije nego opet sehidi
oni tim vrtoglavim transferima pokušavaju svoju arapsku ligu progurati po kvaliteti kao što su europski klubovi u ligi prvaka a nebitni su u nogometu.
Tako su i nama slali i finansirali misionare da nas uce islamu, a oni zive u razvratu, opijaju se, rasipaju, voze srebrena auta i ka ke u zlatom wc-u...
Islamu te uči Kuran i ne trebaju ti nikakvi misionari! Danas u Svijetu ljudi masovno prelaze na Islam i statistka kaže da su to većinom najobrazovanija populacija i njima nisu dolazili niti im trebaju bilo ko iz Saudije niti bilo koje Zemlje a pogotovu ne neko iz naše IZ! Ko garantuje da je Bin Salman musliman ako znamo da samo Alah to zna a kada neko pravi velika odstupanja od Islama znači da i mi znamo da je lažnjak taman kao i naš Reis i bakir!
Najveci prednost Arapa je nafta. Oni bi bez toga bili siromasni
Sudnji dan, its comming...
Ma to je samo način da prebacuju pare s jednog na drugi račun.