Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegova statistika ove sezone nije baš obećavajuća.Nula golova i nula asistencija uz samo sedam nastupa od kojih je većinom ulazio sa klupe.
Idi u Freiburg sine 💪🏻
Jednom u 20 godina se rađa Pjanić, kojeg s 19 godina želi pola Evrope to ćemo se načekati nažalost... Ali imamo solidnu mladu ekipu koja ima perspektivu i treba ih podržati
Jedino što ne treba podržati je Savez kriminalni koji je iskoristio Barbareza i Spahića da pokrije svoj lopovluk. Ne možemo njih mrziti, znaju da će ih svi podržati, a oni će nastaviti rasturiti BiH ligu, krasti, namještati itd.
Čim je to Gigović to nije dobro, naježi se čovjek
Sve je ovo tanko pretanko... ne moze patriotizam zamjeniti kvalitet. Pogledajmo samo Hr i Srb. Kakva imena imaju. Imamo i mi pojedince. Ali eto u jabkoji pratim fudbal za ove novajlije jos nisam cuo nikada. Na sta ce to sve ispast... hmm
1 gol i 3 asistencije u 53 tekme, strahovita statistika.
Pirlo je imao sezonu bez gola ;)
Hvataj se Bundes lige ako već mene pitaš🙂