Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican transfer na zalasku karijere.Iako ce sigurno biti rezerva Pickfordu,velika je stvar u tim godinama biti i rezervni golman u jednom premijerligasu,to pokazuje da ga jos uvijek itekako cijene,za razliku od nas koji smo otjerali ovog covjeka u najboljim godinama.
čovjek koji za razliku od svih ostalih igrača skupa sa džekom ima onu stvar i ima hrabrosti da se suprostavi ovoj bandi u savezu koji defacto vodi dodik.
Otkud ti to da Dzeko ima karakter da se suprostavi Savezu...
za razliku od (svih ostalih igraca skupa s dzekom) begovic ima onu stvar da se suprostavi... to je htio napisati herojiulice
Treba nazad u reprezentaciju da se vrati. Frajer je lider, ima mentalni sklop za klasu iznad naseg tipicnog balkanskog mentaliteta.
Ma Begovic je legenda,nista mu nije trebao a dosao je braniti za BiH ,na kraju ga dripci bez trunke morala izigrali,nasa posla
Hoće li ga zvati Barbarez? Vico reko odmah otkaz.
Cuj najjacu ligu svijeta .. hahaha Najbogatija je sigurno, a najjaca nije najsigurnije
Najbogatija nije sigurno najjaca mozda ali najatraktivnija za gledanje jeste
`ta će Asmir pored Šehića linijaša :)
Najgrublja liga jeste, najjača nije. Španci svako malo osvoje svjetsko i europsko prvenstvo, skoro svaku ligu šampiona osvoje španci i skoro svaki put bude najviše španskih klubova u samoj završnici.. to su činjenice iako je opšte poznato da narod govori da je najjača engleska liga.
naravno i spanjolska i njemacka su puno kvalitetnije lige , brazilska i argentinska takodjer englezi su samo najveci potrosaci para, uzalud
Sjedit će na klupi tima koji će ispasti.
Jeste sigurni da je "najveci" ??!?!!!?
Pa tu je negdje 1.99m
Mozda je adnan guso veci
Volim ja Begu, divan karakter i patriota koji je mogao izabrati koju je htio repku, u svoje doba. Ali uvijek kapa dole za izbor BiH, bio u najbitnijim utakmicama repke! Hvala ti Asmire!
sto to znaci patriota ??? koji su uvjeti da bi dobio naziv patriota ???
jednostavno gospodin
Imao je potencijal da bude medju 5 golmana svijeta ali pogresni izbori klubova su ucinili svoje. Da je onu sezonu kad je bio najbolji golman championshipa ostao u Bormutu umjesto sto je otisao grijati klupu evertona mozda bi jos uvijek bio prvi golman, a mozda cak i napravio neki iskorak.
Joj da hoce i ovaj everton vise ispasti iz lige, vec 5 sezona su na rubu ispadanja i opet kad se spase oni dovode pojacanja u rangu nase lige