Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj se lave, brz oporavak!!!!
Avdukaaaa brz oporavak
Nije mu nista i sam kaze, samo sto ovi nas levate pa hoce da pande ekonomija, to sto mogu mediji slagati i politicari odraditi malo ko moze!
De ba , covjek jucer sliku s dzume objavio ,koja se klanjala na stadionu ,gdje je bilo vise ljudi... da je zarazen mislis da bi bio tu ? Samo da je na lazima zaradjivati
Edin Visca ili Avdija Vrsajevic, nikad nisam znao ko je ko....brzo oporavak Avdoo
Iskreno mislim da smo pozitivni na ovaj virus 90% ljudi samo eto bez testa i nema potvrde
Da ste nasli kojeg poznatijeg naseg fudbalera pa haj. Al Avdija brate jedva se zna da je i ziv. Hahaha evo zamalo povjerovao. Sto vise imam kolegu kuce im jedna do druge pa cu bas da pitam jel istina.
Za Avdijatora je ovo jača doza vitamina. Wellness.
Legenda Hajduka💪🏻🔵🔴drži se
Ovaj klix nece stati dok BiH građanima ne samo zatvore sve granice nego dok im i iz kuce ne zabrame da izađu
Brz oporavak
Virus nije BOLEST nepismeni novinaru..
Sve ce im uciniti samo da nebudu sampioni,nisu miljenici rezima
Brz oporavak Vršaaa
Mislite, koronavirus zarazen Avdijom Vrsajevicem?