Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo sto je Barbarez precrtao Vukovica laganini.Momak ne osjeca reprezentaciju svojom i nema sta da trazi tu.Kod Barbareza sigurno ne. A jeste ga digli ko da je Maradona jbt. Nek igra za Srbiju ili nek saceka da GT bude drzava.
Mislim da se i previše medijskog prostora daje ovom dečku koji je odbio da igra. Odbio, hvala lijepo i doviđenja. Kao što je rekao Barbarez "ubuduće ću komentarisati samo igrače koji su ovdje". Ko god ne osjeća ovu državu svojom ne treba da igra već da odmah u startu ustupi mjesto nekome ko gori od želje da igra i da se dokaže.
Krunic ne igra za reprezentaciju srcem i nikada nije dobro mu dosla za promociju. Valjda ce to Barba vidjeti.
Barbarez ga nije precrtao nego je sam momak rekaonda nije trenutak.Barbarez je ostavio mogucnost da bude dio tima ako zeli.Ovu stvar zamjeram Barbarezu ko god ne postuje himnu ove zemlje ne moze biti reprezentativac pa da je Mesi. Od Barbe ocekujemo stav a ne Vicinog poslusnika.
Sretno Selektore..
Povedi nas kapitenu! Sergej Barbarez!!! 🇧🇦
Barbarez zelim od ❤️u zivotu sve naj naj bolje.jednog dana da bude 1presjednik nase Domovine Bosne i Hercegovine svih naroda koji zive u nasoj Domovini.
Gledaj Barbe kao Kulin Ban.Dovoljno da vidiš njegov lik sve je jasno koliko se ima želje i htjenja.Naša živa legenda Barba car.Krunić sad se mora uozbiljiti.On bi trebao nositi igru,kreirati jer više ne Miralema.Od njega bi trebale ići akcije tima.
Dokle će vas onaj Krunic vuci za nos Još nikada nije došao na okupljanje u junu Preče mu je otići kod nekoga u svatove nego doći da igra Toliko koliko on voli BiH Begovića ste odrepali samo sto je htio red Barbarez je izgleda počeo igrati kolo kao i oni To sam se iznenadio
A ona je čista ko suza!
Rezultat je uvijek treba biti cilj kakav god da je protivnik,ss rezultatom se privlače navijači
igracu nisu prosjek oni su ispod ptosjeka svi trenutno smo u rangu san marina kad bi nam gvardiola bio trener a ne ovaj cupavac koje ce svi pljuvat nakon 2 utakmice
Nazalost dosao je kasno barbarez nema tu talenata buducnost nije dobra
Lijepo se družiti budite bar drugovi kad ne znate igrati