Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovo. To i jest bio problem, nedostatak discipline i samovoliji igraca. I nesmi se niko moljakati da igra za reprzentaciju
O Ahmedhodžiću je priča završena, ne želim da se ta priča povlači jer je to odluka NS BiH, počevši od predsjednika, potpredsjednika, generalnog sekretara pa tek onda nas ovdje" Znaci onaj Dodikov je to sve odlucio, pa onda se tek vi pitali, zato je najbolji nam defanzivac otisao u....
Tako je! sretno barba. Mi znamo da volis Bosnu ko i mi i vjerujemo u tebe
O Ahmedhodžiću je priča završena, ne želim da se ta priča povlači jer je to odluka NS BiH, počevši od predsjednika, potpredsjednika, generalnog sekretara pa tek onda nas ovdje" Znaci onaj Dodikov je to sve odlucio, pa onda se tek vi pitali, zato je najbolji nam defanzivac otisao u....
Dajte molim vas : Ifet Đakovac - TSC 8 pozicija u ligi Srbije Nihad Mujakić - Partizan 6 pozicija u ligi Srbije (Ispao iz Evrope) Sa druge strane, iz Zrinjskog, Borca i Sarajeva nema ni jedan igrač a Borac još igra u Evropi. Ekipa sastavljena od najboljih igrača PL BiH bi ovo dobila bez problema.
Pa do kad više samo Bilino polje
Dok se ne napravi bolji stadion, do tada Bilino polje je broj 1. Nažalost ali to je tako, malo i žalosno jer i Bilino se raspada.
Od kada je Barbarez selektor, lijepo je cuti mlade igrace, koji su buducnost ove reprezentacije, da su posnosni sto igraju za Bosnu i Hercegovinu. Fudbalskih primadona, kao sto je bio i Ante Rebic u reprezentaciji Hrvatske, je previse u futbalu, ali fudbalera patriota, koji se ponose svojom drzavom Bosne i Hercegovine nemamo previse, kao ni na ovom klixu.
Bravo Barba
Bravo Barba, nije zato sto si iz Mostara, nego sto si covjek koji voli Bosnu i Hercegovinu i da si odmah, svima, stavio do znanja da ce igrati oni samo kojima je cast igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Niti jedan izostavljeni igrac kao niti Ahmedhodzic nisu kalibar igraca zbog kojeg bi reprezentacija pobjedjivala Njemacku. Jedini put do uspjeha je duh zajednistva na terenu i izgarati za svoju drzavu. Najbolji vam je primjer reprezentacija Hrvatske.
Bravo Komandante
Svaka cast Barbarezu i Spahicu,za ove direktne,otvorene i postene odgovore. Iznijeli su sustinu nacina rada u i oko reprezentacije.Takodje su porucili raznoraznim novinarima kojekakvih portala,da se mogu i trebaju ukljuciti u ovu pricu od pocetka. Ali,da se ukljuce sa patriotskim i pozitivnim namjerama i prijedlozima.
Takodje mi se svidja kako je Spahic sa jednom recenicom prekinuo novinara koji je pokusao da krene pricu o Ahmedhodzicu. Rekao mu je odmah,ta prica je gospodine zavrsena i nema potrebe vise da se vracamo na te price.
Zasto Mufta nije pozvan,extra je golman,to je pokazao puno puta
Svaka čast Sergeju!!!Al znači poj'o je gomno!!Lajao je na savez,kad su ga zovnuli za izbornika,odmah je prihvatio!?Pa lave,drži se svoje riječi,tj kad se savez promjeni i ako tebi recimo,odgovara taj savez ti prihvatiš poziv,a ne ovako!!??Meni je smiješno da ga zovete nekakvim patriotom,gazijom ili slično,al lik je tu samo zbog interesa!!!Uostalom kao i svi ostali !!
samo ostro
Sergej ko moj gazda,opasan,al za razliku od gazde pravedan i korektan.
pitaš li se j a d o ko ce igrati ako tako nastavis
nema od tebe nista barba.. s j e b a c e s više od vice repku
nemoguce je ovo bilo s**bati vise, pa samo smo lihtenstajna dobili
Ne znate igrati lopte, ali dobro baratate sa mikrofonima i bajkama
Svaka cast