Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su njemački novinari hrvatskog porijekla. Samo StašaU i bot Dragana Čovića kaže Pokeraš i i SDFA...
Sretno Barba
Barba legendo, samo se savezu nemoj prodat za jeftino. BiH i samo to tako mora biti!!
Ne znam zaista zašto se za ovu reprezentaciju na Kliksu najviše sikiraju stašeU i Čede kad je organski ne podnose. Nametali su nam Prosinečke,Tute Bugare,Save i pali smo za 60 mjesta u zadnje 4 godine. Strah ih jednostavno da neće Barba ovu reprezentaciju ponovo vratiti na stare staze...
Pa i jesi pokeras?? Sta si to bgt radio zadnji 15 godina? Jeli nisi igrao poker? Jesi li trenirao Sociedad B kao xabi? Njemci su realni, samo sto vama to ne pase. Vi volite zabludu i zadrugu reality, samo neke mitomane i teorije zavjere.
K,Nozi StašhoU. Ko vas za nešto pita???
a najvise komentarisu ovi sto ne izlaze iz kladionice, hahaha
Bosni je petarda od Njemacke u sred Zenice
Bilo bi 20 : 0 za Nemačku da nas trenira Sava koji Lepo priča... Kad je primioo 4 komada od Luksemburga i 6 komada na poluvremenu u Zenici, protiv nijemaca bi bilo 20 ili bar 9 komada kao Dinamo ali pošto je Barbarez trener bar i ako izgubimo, nećemo se osramotiti..
Nogomet jest slican pokeru, a ako to uzmemo u obzir dodjemo do zakljucka da nasa repka ima slabe karte,a sa slabim kartama je jako tesko pobjedjivat.
Sve smo ih iskoristili. Kad potrošimo Barbareza, koga još imamo na listi? Jedino još Vaha, samo što je on pametan pa neće.
Nisu nista pogrijesili... fataj se pokeraskog stola
I Nijemci posti ""mahalci"" šta vas briga šta ko radi u svoje slobodno vrijeme
Pa novinari spadala svugdje isti. Klickbait im donosi novac.
Gazimo buba-svabe kaj plitak potok!
pa sta je drugo nego pokeras sa 0 staza u fudbalu
Ima da im oderemo guzove
Prije će oni nama nego mi njima.
Provociraju saradnici cionista. Sta reci? Nikad ljudi nisu bili.