Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeda mraz ce donijeti poklone.
Ma vala otkako je pocela ova prica sa Barbarezom konacno se radujem kad dolaze reprezentativne utakmice, probudila se zar kao nekad i to je ono sto je bar meni najvise falilo, imam dobra ocekivanja i uz zmajeve sam! Volim sto sam vidio onu borbenost pa kako god da zavrsi rezultat.
gdje si ti vidio borbenost hahahha ovo ko da je Vico pisao komentar
Jel to novi šef Hezbolooha
Barba reci tim svojim samo napred ali i nazad obavezno i bez zabušavanja
Sve blista ,ali dugo nema pobjede
Dino Hotic, njega hocemo, probojan i dobar slobodnjak i trenutno nemamo takvog free kickera a nekad su nam znacili freekickeri dobri, kao Sejo..
Bičakčić bio sjajan Ako BiH nema boljeg stopera jadno je ovo...
Stašou knozi?Čovjek rekao za Pjanića i Ahmedhodžić kako i jeste i odmah neko vrije đanje!!!!Al ajmo realno,da hoće,Nijemci bi vam utrpali 8-9 golova!!Al neće,vi ste ipak uvijek ugro ženi sa svih strana!!Ljudi odmah pitali šta da vam ponesu od sad ake,jer ipak ne može se iz Dojča doći praznih ruku!!!Bit će to dobro,mali Muj kice!!
cuj napad i odbrana odlicni.. vidi se da znas osao,baš haahh hhaaahha
Samo laganini i doci ce do na svoje, Barba prave patriote su uz tebe... Sretno
Ima dobrih igrača za veznog reda iz naše lige, pozivi kojeg Barba..isplatilo bi se...
Kao i obično StašeU pljuju po selektoru. Što ga više to mi je sve draži.
samo je jedan selektor !
Pjanić i Ahmedhodžić vrijede više od pola reprezentacije.
StašoU Knozi...
Elvis Sarić je naš najbolji i najkreativniji vezni igrač dugi niz godina, samo što niko ne zna. A kad ima mjesta za igrača koji igra za omladince Ajaxa, treba biti mjesta i za veznjaka Rijeke (Amer Gojak).
Kao što rekoh niko ne zna.
Čim mu vidim prefiks Crveni, odmah mi je jasno kakav je komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)