Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahmedhodzica otpisat treba skroz..a moze i tahirovic s njim.
Seljak
Zasto ovaj pokeras jos nije dobio otkaz????
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
svaka cast Barba samo poradit vise oko sredine vidi se mali napredak puna podrska
@Bulevar,,, Al se provaljuješ, Nikola je Hrvat, a u ekipi je samo jedan Srbo i nije dobio ni minut na terenu.
Barba nikog nikad nije trenirao, i sada karijeru krece od reprezentavcije???? TO SAMO KOD NAS IMA !!!! Dakle, bez iskustva, bez ideje, evo izvoli, sjedi za selektora...
Od odlaska Pjanića mi smo izgubili jedinog kreativca u veznom redu. Jedini koji mu je malo blizu je Krunić, a on nije igrao. Mislim da tu nije do hrabrosti i manjku utakmica, nego da se radi o manjku kvaliteta, bar od ovih pozvanih. Jedini naš vezni koji je kreativan je Elvis Sarić, a na njega su svi odavno zaboravili. Opcija u budućnosti u veznom redu bi mogao biti Barjaktarević. Nije logično da se samo forsiraju mladi igrači, dok je čitava generacija iskusnijih potpuno odbačena.
Bravo Sergej. fokus na momke koji su tu, otpadak nas ne interesuje
Ne kaze se hrabrost, borbenost, nego vještina, skill, umijeće-to je njima falilo
Nas je zeznuo Petev ubacio nas u A diviziju pa se sada ne znamo sastati sa loptom! Barbarez će nas fino kvalifikovati za D diviziju i tada ćemo sve rasturati! Ta će Ivajlo!?
Ništa ne reče zašto mu Džeko ne igra!
BARBA!!!
kod nas prodje vijek dok nesto napravimo haha stalno ista samo sabura treba vremena haha ljudi uzese pare stimaju ko da igra i tako
Samo dovedi momke koji zaslužuju igrati i to je to
obzirom da se repka stvara od nule, uspjeh je ako ostanemo u a ligi
Nemamo mi kvalitete, a mladi sve manje zele da igraju, jer ne vide se na evropskim/svjetskim takmicenjima....treba ce dosta godina, ako ikad i budemo imali repku za standardno odlazenje na EP....
Borili su se nema sta, ali vidi se i ogranicenost, nemamo mi kadar koji moze bilo sta napraviti, vezni red je los, ne znaju iznijeti lopte. Odbrana relativno solidno igrala ali na par centarsuteva se vidjelo da se ne znaju dobro postaviti. Sreca pa je golman bio raspolozen i dobar.
Bolan jeste li normalni?Je li vi ono zovete fudbalom?
ZASTO NISI DAO MALOM BAJRAKTARU VISE MINUTAZE???????
Svi smo mi selektori i svi sve znamo. Mi nemamo bolje od ovoga i treba prihvatiti da smo realno za B diviziju. Pa 90% igrača koji imaju kvalitet izaberu Hr i Srb. nama ostaje to što ostaje i potpuno smo nemoćni. I ja bih volio da imamo široku bazu igrača gdje od ovih trenutnih njih 15 ne bi vidjelo dres reprezentacije.
Sretno Barba! Ali Esmir mora poceti od prve!