Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premalo minuta dajes Bajraktarevicu...
Nama očigledno nedostaju kvalitetni igrači, a ponašamo se kao da nema mjesta za mladog igrača koji bi sigurno dao više od većine tima. Ušao je na deset minuta, jedva dva puta dotakao loptu. U BiH je uvijek ista priča "ima vremena, mlad je". Ako neće igrati sada, kada će? Yamal ima 17 godina i igra sve utakmice. Naravno, Bajraktarević nije Yamal, ali nismo ni mi Španija.
Kaže Lothar na Njemackom RTL: Nije ovo dobar rezultat za nas, morali smo zavrsiti ranije utakmicu. A nasi zadovoljni porazom. I to mnogo toga kaze i o nama, a i o njima. Po tome vidis, ko imas luzerski mentalitet, a ko ima pobjednicki mentalitet. Sad raja slavi ovaj poraz, dok Nijemci zale sto nije veca pobjeda. Samo nek ne puca, mi smo zaostali u svakom smislu. Cuj poraz slavit, jos kaze komentator na bht rezultat je dobar hahahahahah sunce ti poljubim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bolan ne vidiš to nešto posebno u Bajraktareviću? Takav potencijal ulazi kao zamjena. A idi tamo...
sta ste se nalozili nije Messi !
Poskoklije i sumari i ostali mrzitelji Bosne se usutili. Ocekivali su minimum 5 komada u mrezi Bosne. Bravo Zmajevi dobro odigrana utakmica. Bravo Barbarezu, jos 10 godina ces biti selector. Mrzitelji neka kmrce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zašto nije pozvan Tarik Muharemović,igrač Juventusa posuđen Sasuolu? U ovoj utakmici je mogao pomoci kao centralni defanzivac,da se Seo stavi na svoju prirodnu poziciju
Možda još nije kasno da batalimo fudbal.
Kad god se Barbarez pojavi počnu se redati komentari UZP kato li ba na... Naprijed Barbarez. Ne mogu te stašeU mrziti koliko te mi možemo voliti...
Halo Kokosari do jucer ste primali sa Savom 4 komada od Luksemburga, do jučer ste primali na poluvremenu u Zenici 6 komada od portugala. Sad vam ne paše nernešeno od Mađarske u Mađarskoj I 2:1 protiv Njemačke.Halo Maj Mu Ni.....
Dzaba je to jarane objasnjavat nasim genijacima
Zivi bili pa vidjeli i sljedeću Bajraktarevic dobija par minuta protiv Mađarske, jednostavno drugi su platili i moraju igrati, Messi ako ne plati na klupi ce sjediti( da igra za BiH)
Ako izgubimo od Madjarske: Iz reprezentacije odlaze Dzeko,Krunic,Hadzikadunic,Kolasinac,a mozda cak i mali Bajraktarevic.
sve je ovo odraz nase drzave, kako ova repka sa selektorom bez ikakvog iskustva tako i sa navijacima koji misle da ce tamo neki bajraktarevic od 20 godina napraviti neko cudo protiv njemacke. mali je u zivotu zabio 5 golova, napravio mozda malo vise asistencija, a ovdje ljudi pisu kao da je arda guler u najmanju ruku
Bukvalno brate mali je top igrac ali da napravi prevagu protiv ovako jake Njemacke tesko,al haj ti to objasni nasem narodu oni lila i Bog na barbareza...
Naucio me je jedan moderni psiholog sa interneta raznim mudrostima. Prva mudrost je da Sam poceo misliti da su svi psihopate, sociopate I narcisi, dok taj psiholog preko Drine velica ratne zlocince, s tvrdi da nije nista od navedenog. Drugo sto me je naucio da de mi govori tijela pomoci da postanem milioner, iako on Sam saatavlja kraj sa krajem. I tako je on meni servirao maglu dok ja nisam shvatio da je u pitanju smog Gori nego u novembru u Sarajevu.
Ja mislim Barberz da ima Lamina Yamala u ekipi, da bi govorio, Lamin je kvalitetan igrac, al je premlad i ne treba ga previse trositi...
Cijenim Barbareza i uvijek cu ga cijeniti. Oni su pronasli malog Esmira i mi smo se odusevili sa njim. Cudi me samo zasto ne postavi malog kao startnog,barem jednu utakmicu,da se razigra pravo,da ponese tim.Nekako mrtvo djelujemo,sporo,bez ideje,a Esmir kada udje unese tu neku energiju koja nam fali godinama.
on hvali Tahirovica a Burnic odigrao na svjetskom nivou
mi hoćemo pobjedu, ne prazne priče
Ovo je sva slika stanja naše zemlje, ne dobija priliku ko je najbolji već onaj koga "guraju". Najbolja stvar koju Bajraktarevic mali može uraditi jeste da se zahvali svima i ode iz reprezentacije.
Barba ti veze nemas...mi mozemo odigrat 0:0 il izgubit
Niđe veze, odbrana tanka, najbolji igrač ulazi u 85'oj minuti. Švabe na 60 % s drugim timom. Ovo je bio maksimum i ne zavaravajte se neće biti bolje.