Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala Barba vrijeme je i za jednu pobjedu
User Origami je rekao da cemo izgubit 0-3. Ja se nadam da cemo pobijedit, samo da se on zauvijek usuti. Samo u inat ljudima koji mrze BiH. Hajdeeee Bosna pobjedi i zacepi mu usta!!
Ovdje nam je samo pobjeda pozitivan rezultat, a nerijeseno je kao da smo izgubili.
POBJEDA JE SAMO KAD SE OTJERA VICO
Sve je dobro, samo da ne izgubimo. User Origami je uplatio 100 maraka samo da BiH izgubi. Eto vidis ti tog patriotizma. Nadam se da cemo pobijedit. Ovaj Origami mora obavezno da **pusi.
izgubices i ovu tekmu, jer ne umijes
Od 3 utakmice 1 poen odron živi.Dole savez!
3 mjesto ti donosi baraz za SP 2026 godine...
bolje izgubit i ispast u ligu b tu bar imamo sanse da se domognemo playofa za evropsko preko lige nacija
Barbrez moze motvaciju koliko hoces nemo kvalite igraca!? Mozete pricati sta hocete o Ahmedthodzicu Hadzikadulicu pustimo taj nas Ego svi trebaju biti u Reprezetaci!? Druga strana zasto ne trenirate u Zenici nego u Bitmiru sve opet radite lagano malo za medije ond svi odu ko kuda hoce od igraca!?
Ovo nije prva ovo je jedina, eto pobjedit ćemo Njemačku u Freiburgu ili Holandiju u Zenici. Počeo si barba pravi demagog biti
Dosta je više priče, pređi na djela! Ta priča da gradimo ekipu za neko takmičenje je šuplja. Navaliti od prve minute, igramo na svom terenu, respektovati je ok ali radovati se minimalnim porazima je pogubno. Imaš Bajraktarevića, daj ga na prednjeg veznog da Dzeki ili Demiru proturi loptu, branimo se svaku utakmicu ko 5.Korpus
Dvica ko kuća
Prvu i jedinu.
Dvojka ko kuća
Covjek uopste nema nikakav izraz lica, misli ovo je poker i treba imati pokerface. Nedaje nikakav motivaciski govor ili barem nadu u pobjedu. Nema vodje na terenu , nema nekog u sredini terena sa mozgom koji cedijeliti prave lopte, komandovati ekipom i igrace koji prave greske izgrditi i posavjetovati. Nema igre, jer ovaj sport se zove IGRATI fudbal a ne derati dugu loptu Djeki na glavu.
Jbg nije barbarez kriv sto se nije rodio jedan novi Miske, pa da imamo mozak u sredini ekipe... jos ce mnogo vode proteći drinom dok za bih ne zaigra igrac poput misketa koji ce vladati sredinom terena, povezat napad i obranu
@designer Ima igrača samo se ne zovu. Elvis Sarić nije novi (niti stari) Miske, ali je takav tip igrača, a niko ga više ni ne zna. Krunić posjeduje isto tako neku kreativnost. Gojak ima strahovit pas i uvijek je dobre igre pružao, ali nije u kombinacijama. Iz prošlosti primjer Ibričića, za Ćiru je on bio svetinja, pa je odjednom zaboravljen poslije Brazila. Ima dosta igrača i na drugim pozicijama koji se ne zovu duže vremena.
Samo mastavi kako si posao. Taman da sa madarima i fulimo. Stici ce nagrada za posteni i vrijedni rad!
Gubili smo mi i od slabijih
Ako Esmir nebude dobio jedno pouvrijeme onda barba tebi je noga!
aj tink, rezultat is open