Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeznuo nas Petev izborio nam Ligu A pa sada ne znamo kako da se iskobeljamo pa izgleda da to Petevu nisu oprostili i morao je ići iz Repke! Vjerovatno ćemo rasturati protiv San Marina i Gibraltara!
Nadam se da ce i dalje imati maler s postizanjem golova
Tu rezultat i nije toliko važan. Bilo bi lijepo kad bi dobro odigrali, pogotovo da se poprave u odbrani, a u napade neka bude kao protiv Nizozemske i biće sve u redu. Kad bi izbjegli da zadnjih pet minuta u oba poluvremena ne prime gol osjetilo bi se na rezultatu. Da je tako bilo protiv Nizozemske, rezultat bi vjerovatno bio 2:2. I kad lopta ide u aut, ne vraćaj je u igru nego izbijaj na tribine.
Tanko će bojim se...
Staviti Pirića na gol, bolji je od Vasilja. Uporedite utakmice protiv Engleske i Italije pa ćete vidjeti o čemu govorim.
Protiv Italije je fenomenalno branio, uvijek je bio dobro postavljen i spremno čekao svaki udarac. Pirić je puno bolji od Vasilja!
najmjerodavniji??? Pa Madari ce popravit gol razliku protiv BiH
Vidimo li Tahirovica, Krunica i Mujakica u prvoj postavi, on je onda polozio ispit o neznanju i prije utakmice.
Ne znam zašto se smatra gubitak 5 : 2 od Holandije debaklom ??? Ja ne smatram ! Debakl je 8 : 0 i tako neki rezultati i to od loseg protivnika.
Faruk kaze Izet naso malog mali mlati 5 golova Po utakmici!?
love oni psm!
Kakvi crni bodovi u Madjarskoj??? Vi bas odlepili.
Kakvi crni bodovi u Madjarskoj??? Vi bas odlepili.
oj jeste dosadni sa petevom, njemu sve povhale za ligu nacija, al da je srece bilo da nas nije odveo u ligu A jer su mu unistili samo uspjeh ostali, a da je barbarez ranije dosao, ovi igraci sto ih sad gledamo bi bili vec uigrani, i igrali bi ligu B i pobjedjivali, i imali daleko vece sanse da se plasiramo na SP, i sigurno se ne bi bruko protiv luxemburga itd. Da nije barba dosao i dalje bi ti igrali čivić, gojak, miličević, i fuj odoh da povratim
2:1 za madjare, sve naredne cemo utakmice takodjer izgubiti jer smo mi luzeri za sve ijedan sport koji postoji
Hajde Barba legendo naša, pusti Esmira od prve, udovolji narodu, nemamo šta izgubit, a mnogo toga možemo dobit, nek nam večerašnja utakmica bude prekretnica prema boljim danima, sretno ekipa.