Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno je da si ti zadovoljan, kad sa takvim nekvalitetom igras od prve minute
zašto minusi kad je to istina. dođe sa rezezvnog spiska i igra od prve minute.. to nema nigdje
Bitan je rezultat a disciplina i odnosi unutar Repke nas ne interesuju! Dosta nam je alije i političara koji su nas lagali godinama kako se zalažu za Državu BiH a rezultata nigdje čak naprotiv sve je bilo protiv Države BiH i svojom pričom su nas zamajavali da bi nas prodali! Znači samo je bitan rezultat a ostalo nas više ništa ne interesuje pa ako hoće neka i mrze Državu ako hoće!
Bravo Barbarez samo Autoritet i Disciplina dovode do rezultata, naucio sam to u vojsci i nije me napravilo gorim. Lako je kod kuce starcima odgovoriti i reci, aj neda mi se danas nista, nikakav sam ili necu, ali u vojsci gdje vlada disciplina promijenis svoj stav i razumijes mnogo vise, tek onda shvatis da ono koliko su te roditelji ucili da radis i zahtijevali je bilo nista i malo i dok si mislio da je previse, disciplina je veliki dio postovanja
kog rezultata?
Nasmiješnije je to, da se naša javnost zabezeknula, i to je glavna vijest, da se mora dolaziti na vrijeme. U normalnim organizacijama to nije vijest, to je norma. Konačno se nadam da reprezentacija počinje da liči na normalnu i organizovanu instituciju.
Baš me zanima, da li ta pravila važe za Džeku ??
Dzeko je uvijek dolazio na vrijeme,koliko se sjecam.Sta je problem?
Svaka cast momak,posteno i direktno,bez ljutnje.Vidi se da covjek ima hrvatski mentalitet,jer je dosao u reprezentaciju da radi i doprinese licnim primjerom. Barvarez j potpuno u pravu,mora se jednom razbiti taj balkanski mentalitet tipa lako cemo,ma ima vremena,dje gori.... Ko ne zeli da se pridrzava tih pravila nihe mu ni mjesto u reprezentaciji,jer reprezentacija treba da bude nesto najozbiljnije i nema tu mjesta javasluku,samovolji.