Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd eto prilike za Pjanu da svojim iskustvom nametne dominantnost na terenu, značio je puno u Juventusu ne vidim razlog da to tako ne bude i u Barceloni, pametan je igrač i sigurno će se dobro uklopit, Coeman je vrhunski trener za Barcu, biće sigurno pojačanja. Samo da Pjanu zdravlje i psiha posluži biće to jaka Barca
Prava je glupost ovo sto pisu i rade oko smjene uprave i ostalog. Ta ista uprava je Barsi donijela mnogo dobrog, naravno uz Mesija. Ali takodje i uz mnoge druge suigrace. Sta je sad Mesi jedini igrao i osvajao? Kada je otjeran Kasiljas, kada je "otjeran" Toti, kada je otjeran jedan DEL PIERO... Nikooo nije veci od jednog kluba.. Ma koji to klub bio (cak i oni manji od gore navedenih). Klub je veci od svakog igraca pa i od Mesija.
Veća je drama bila kada je Albin Pelak prešao iz Sarajeva u Želju. Sjećam se 😂😂😂
Ekipa, istrazite NOVU KRIPTOVALUTU Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite FREE APP preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Ma nek idu obojica, i on i Bartomeu. Istina je da je uprava napravila 100 sranja ali je istina i da su igraci na terenu izgubili od Rome i Liverpoola utakmice koje Velez nebi izgubio. Messi jeste najbolji, jeste institucija u Barci, ali je Barca veca od svih pa i od njega. Nema ni Bayern Messija pa igra ko sat, mozda je i vrijeme da se traze druga rjesenja.
Tuzna vijest
Neće Mesi nigdje do ljeta. Dobar je , ali 700 miliona je još bolje!
Toliku frku lik napravio samo da otjera predsjednika,cuj bajagi odlazi,ko ce mu jos ovako dat klub u ruke
Bayern im uvalio 25 cm do jaja. Klub im se raspada. Iskaro ih Bayern posteno. Cmarselona
City, Inter ili PSG najozbiljniji kandidati za dovođenje Mesija. Mesijev otac, sedam dana unazad, pregovara sa Cityem i Gvardiolom oko uslova za svog sina. Mislite da je onaj faks što je danas poslao klub slučajan i molba da ga puste besplatno. Nije isključena ni opcija Inter. Lijep penthouse mu je otac kupio u Milanu nedavno. PSG može preko Neymara i sa koferom punim para, da lobira i tako osigura Mesijev dolazak. Odlazak je neminovan sa je pitanje gdje, kad i po kojoj cijeni.
Faks? Pa, jes', čuo sam da Lionel u kući ima dial up internet.
chapito nisi ti zdrav,da igrači namjerno izgube toliko od Bayerna zbog predsjednika.To nema veze sa mozgom.
al je razlika lawe sto je on igro npr za vise ekipa i gdje god je dosao bio je stroj i osto legenda a i realno svi su pored njega bili smijesni ko djeca iz obdanista...realnost je da je danas fudbal biznis prije je to bilo puno kvalitetnije...Pogledaj malo neke klipove i obrati paznju...i pogledaj sta veliki igraci kazu za njega;)
Cuj faksom ahahaha papka braco mila
Drami bezveze, sta je ronaldo (ne navijam noi za njega ni za real) uradio za real pa se razidjose gospodski za 100 miliona...ovi cmizdre i cirkuzaju a i on fol dzaba hoce da ide..pakash pravi.bolje vam je da ga se rijesite.
@opleti , Ronaldo otišao iz reala jer je htio veću platu. To je pravi pakash
Prava je glupost ovo sto pisu i rade oko smjene uprave i ostalog. Ta ista uprava je Barsi donijela mnogo dobrog, naravno uz Mesija. Ali takodje i uz mnoge druge suigrace. Sta je sad Mesi jedini igrao i osvajao? Kada je otjeran Kasiljas, kada je "otjeran" Toti, kada je otjeran jedan DEL PIERO... Nikooo nije veci od jednog kluba.. Ma koji to klub bio (cak i oni manji od gore navedenih). Klub je veci od svakog igraca pa i od Mesija.
ma hajte molim vas, ko će platiti odštetnu klauzulu od 700 miliona eura
naftaška g0vna
To su naopaki koncepti danasnjice, niko ali niko ne smije biti iznad kluba