Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze. Imamo mi puno talenata. Pa evo danas naši juniori pregazili Srbiju 3:0 u gostima. Ne trebaju nam otpatci iz Švabske.
Ne tako davno u ovoj situaciji je bio Zlatan Ibrahimović.
Ovaj mali ce bit vrhunski nogometas, steta sto ne igra za BiH. Ali kad nije Zlatan, sto bi i on.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema hljeba bez Motike
Cuj dijete porjeklom iz BiH. Covjek rodjen u Njemackoj, majka mu iz Srbije, otac mu Srbin iz Bosne. Znaci njemu je samo otac porijeklom iz BiH. A islamski Srbi skocili, kao da su ga oni odgajali svih ovih 18 godina. Pri tome se prave ludi na sve one njihove fudbalere, sto su odbili Bosnu, i igraju za druge drzave.
Jeste zadojeni mržnjom u pm.. tipične maloljetne bezumne navijačke prepirke tipa mi i oni, oni i mi... A krvno ste svi vezani više nego što vam je drago. I baš to vas je6e u mozak dok su vam svi ovdje navedeni argumenti jadni do bola...
Sine, ti nemaš svoj identitet...igraj ti za svoju zemlju, nadam se da ces postati prava motika...
Djete moze birati slobodno kada vec ima tu privilegiju bez da mu iko prigovara. A nakon sto je izabrao Srbiju imamo ga pravo poslat u PM
Pa valjda ima pravo da bira, a i majka mu je iz Srbije, a otac Srbin iz Bosne. Mislim da je logičan izbor. Sretno dečko i sve najbolje u životu!
ma cim je tebi prezime Motika....to nemoze akibeti.
Dobro došao u mafiju.
Lazar Samardzica igro je za elf proglasliga za talenta 2018 otis u Leipzig odigro par utakmica!? Gije zavsijo u Seriju A Udineze nije odigro ni jednu Tekmu!? Bayern dovodi toliko igraca, od njiha je uspijo da dojdu u prvi tim 10 posto od 100 moaka!? Salihamidzic, Miksimovic nece malo tu dijecu pogeda, da igraju za Bosnu i Hercegovinu!? saveza iz srbije rade dobar poso ubijede, roditelje i momke dace biti top igraci ako igra za srbiju!?
Lazar Samardzic ima 19 godina , i tek je dosao u Udineze . Nije starter ,ali posledenjih 5 kola serije A redovno ulazi u igru , protiv Spezije je upisao i prvi gol .
Oce bit traktorista... hahahaha
Možeš igrati za Srbiju samo ako švabe procijene da im nisi interesantan. Slučaj Rakitić će se teško ponoviti. Klubovi i savezi ulažu lovu u tvoj razvoj, daju ti znanje, a ti ideš igrati za onoga koji nije uložio ni kintu? Dabogda više. Imaju oni načina da te natjeraju da promijeniš mišljenje.
I boli me
Njegov komentar da mu je najbitnije” da se prekrsti i poljubi grb srbije” kaze sve o njemu……
Ako znamo cinjenicu da mu je tata Slavisa sa Krivajevica, odakle su kretali napadi na Olovo, onda komentar mladog Motike ne iznenadjuje.
Vize su odlučile
moj krampa....
Kako već u mladosti sam sebe unazaditi do groba. 😂
Ostadošmo i bez motike....
izjava ravna vremenu inkvizicije...
Koliko samo islamizirani Srbi vrijedjaju Hrvate i Srbe, i kakve sve poganstine pisu, pa jel oni stvarno misle da ce netko izabrat BiH, a moze igrat za Hrvatsku ili Srbiju. Ruku na srce, uvjek bi takvi nogometasi prije izabrali ove dvije drzave, ali ovo sto Bosnje rade, i kakvu mrznju siju, a ocekivaju da ce netko izgrat za njih je van pameti