Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fan sam Arsenala 10+ godina. Za ovoga nikad nisam čuo.
Wenger je odmah uočio veliki potencijal koji se tek sada počeo razvijati!
Pa radio je velike stvari i sad opet ne valja. Ko bi svakom ugodio.
Covjek se usudi 60kg trave odnijet na aerodrom, a mene prpa uhvati ako imam onu jednu kamagru u novcaniku kad dodjem na aerodrom haha
Evo ga kao balkanac
pa i dobijo je velku stvar. 60 kila nije malo
možda nije za dilanja, možda je za iladža
Vecini ovih igraca Bog je dao talenat za fudbal,koji su i igrom usavrsili,ali im je oduzeo inteligenciju,pa jednostavno donose odluke bez razmisljanja o posljedicama.Evo i ovaj Ben Yeder iz Francuske npr,vijest od ranije danas,a takvih je stvarno mnogo,ne samo fudbal.
pa kud ces vece stvari Wengeru,eto ocekivanja su se ostvarila
Pa zar nisu "velike stvari " 60 kila gudre......
Zamisli mozga da kreneš sa 60 kg preko aerodroma
Fudbaler
Eto kakav je vakat došo..prave ti frku zbog pišljivih 60 kila trave koju je lično Bog proizveo a ljudi voze pune kamione kupusa i mrkve..
Bog je I mak proizveo iz kojeg se dobija heroin
wenger je očekivao puno više od 60kg
kao da je 60kg puno
Pa gdje ćeš preko aerodroma......amater.