Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako bi i Nermin Niksic da nije na grbaci naroda...
Podrska za legendu, nemojte lose pisati nikad ne znate sta Vas moze snaci u zivotu.
Dosadilo mu jesti kupovinu hranu hoće domaću???? Kakve je to beskućnik
Samo me zanima koliko beskucnika ima u Palermu. Svi trebaju pomoc. Zašto izdvojiti ovog jednog? Napravite progam za sve beskucnike u Palermu, neka ovaj njegov slucaj bude pokretac. Pa neka bude neka korist od njegove tuzne sudbine.
Zao mi je svakoga ko ogrezne u porocima. Ali u Bosni ima poslovica ;Mlad delija star prosjak;.
Mrš na pos'o, radi još tri godine i penziju zaradi
Narkomanu, ovisniku (bivšem, nije bitno) o kokainu i heroinu da se pomogne? Bravo.
Dajte ljudi humanitarni broj da pomognemo čovjeku:-) Mi Bosanci smo poznate merhametlije
Ovim sportistima je izgleda iz poniženja raditi kao konobar, građevinac, na kasi benzinske pumpe ili u fabrici na proizvodnoj traci.
A kako je do te neimastine uspio da stigne???
pa droga
Tacno se sjetim prije rata kad su nasi starci igrali fudbala pa uzvikivali Skilaci kad daji go
nije to taj ..Salvatore toto
Toto Skilači, prava zvijezda bio, žalosno kako te život zna da kazni..
Nije ovo Toto, stručnjak.
Izvinjenje, do mene, poletio na jedinog Skilačija za kojeg sam znao..a ovaj baš grdan, kontam šta uradi droga
Ma da ja dosao iz fudbalskog kluba zvani "Dzenet" zna on sam sto je zavrsio na livadi :) kao i vecina njih kocka, droga, hoce da se voza lambo ili bugatija, ganja dijecu, orgijanje. Evo i zasto? sta svijet kaze : The latter years of his career coincided with his struggles with drug addiction, including cocaine and heroin.
Zivot je nekada okrutan, covjek izgubi dosta. Sa pozitivne strane, covjek se i prilagodi, navikne. Ne treba njemu sada vila i bijesan auto, malo mu treba, mozda malo vise paznje i malo vise postovanja i nesto da pojede i popije...
Droga radi svoje