Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ko da je bitno koje si boje kože, koje vjersko opredjeljenje imaš, kako se zoveš... etc Izjave dotičnog na nivou trećerazrednog djeteta, mada i to dijete razmišlja pametnije od ovog balvana.. Sramota.
nisam ja rasist, nego su oni crnci ...
tako je kad se ostane bez Bosne odmah se prolupa
Sta je rasisticko.?
Ne vidim vrijedjanje. A crnci su prirodno talentovani za fudbal! Puno su dali za savremeni fudbal, nekada ih nije bilo. Mogli smo ih vidjeti samo kada igra Brazil. Pele je crnac, a proglašen je kraljem fudbala!
balosrb sa kompleksom nize vrijednosti
Možda je rasizam. Ili je rekao istinu na grub način? 100 % istina za Dembelea. Zašto treneri forsiraju crne igrače? Prije par godina je u Francuskoj izbio veliki skandal kada je procurio snimak razgovora tadašnjeg selektora Lorana Blana i predsjednika FFF. Predsjednik je zamjerao što toliko crnaca igra u reprezentaciji. Blan se pravdao da su snažniji, okretniji, više i brže trče od bijelih. U finalu SP 2018. Francuska je bila selekcija u kojoj su 7 od 11 igrača bili crni.
Zato sto su fizicki jaci i puno brzi od bjelaca..Bjelci imaju ravne misice, a crnci spiralne misice..
Sad kad prdneš smatra se to rasizmom. Zar nije rasizam sto su crnci geneticki naprediji kao sportasi od bijelaca. Mislim ako je njehova izjava rasisticka - to da. ali je istinita cinjenica.
Ovi bivsi igraci melje ili su bili agresori 92-95 ili su rasisti. Koji su to idioti
Ne dipr pitarčiću.
...po srbijanskim tv stanicama se još uvijek,javno,pričaju masni vicevi o ciganima,šiptarima...uživo se javljaju osuđeni ratni zločinci...takvi su to ljudi...fašisti po mentalitetu...!!!
A zamisli da bolnicu pogura Neimar s godisnjim primanjima 120000000€. Njega nisi uzeo za primjer vec Osmana. Znam i zasto. A da vam obojica iskesiraju tu lovu, do bolnice ne bi doslo ni za krecenje. I ti se nas’o da seres papane nepismeni. Sikter!
Gdje živi i kakvim ga informacijama filuju nije ni čudno.
Novinare na kliniku. Ako je rekao crnac, ne znači da je rasista. Da je rekao sa CRNJAMA, pa i da pomislim. Ostalo je sve rekao tačno. I nisam Srbin , ako neko misli na neko favoriziranje tipično za Balkan.
Cojk za zelju igro
Jel to za selju igralo, ne može valjati
Dovoljno je reći da je igrao za klub za koji je igrao, da ne spominjem ime. Bljakkkk !!!
Ovi u srbiji pisu da je "izdominirao". Nevjerovatno