Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad rasizam krece uveliko, navijaci su dosad sudijama redovno psovali a sad ce tek nove uvrede da se uvedu ahahahahah, taman se malo smiri situacija a neko neku glupost izmisli 🤣
21. vijek a nama bi kao trebalo biti bitno da je čovjek tamnoput. Napredak je nemjerljiv
Fantasticna vijest. Mojoj sreci nema kraja. U mnogim zapadnim zemljama bijeli muskarci skoro vise da ne postoje u reklamama. Samo garavi, ugljenisani, poneki mulat i bijele zene. Teorija zavjere? Garant! Sve nam je teorija zavjere jer ne vidimo dalje od sopstvenih usiju.
yet another colored :D
Yet another comment by toothless prick.
Биће жутих и црвених картона за болешњаке Фуда и Нурка.
Mamlaze, hajd na srpski portal pa tamo okaci cirilcu macku od rep!
imal sta za smrdalje prdoslavne provinijencije i anadolsko genetskih otpadnih kromozoma? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)