Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno. UEFA je sama dozvolila da dodju ovakve situacije. Mislim na kontinentu od 45 država 24 odu na EURO, od tih 24, 16 prolazi u nokaut fazu. Kad im je bal nek je maskenbal.
I kakve to ima veze sa dogovaranjem rezultata???
tako je care samo potpaljuj , libo te kuhuracqu , uzmite po bod i idite dalje , kad mogu nijemci i svicarci zasto ne bi i vi
Pa" zabranis " nerijesen rezultat....igras nerijeseni dobijes 0 poena ,Pa ti se setaj Po terenu.
Nije mu bash pametno, da to izjavljuje. To se sve moze u tishini. Kao recimo Danska-Svedska 2:2, kad izbacishe Italiju prije 20 godina.
Citavo prventsvo smrdi . Vecina golova u 7 , 17 i 27 minutii. Ako nije u 7. Je u 8. Ili 17. U 18. MATRIX
Pa da i engleska i danska su se dogovorile! Pitaj bendtnera. Golman danski na kraju tekme Zagrlio engleza i zahvalio se sto su ispostovali dogovor
potpuno logicno
U svim ovim kombinacijama samo je jedna sigurna, tim koji pobjedi ide u sledecu fazu garant.
Ja se sjecam kad su se Svedi i Danci dogovorili u Portugalu 2004 kako bi Italijani ispali.
Da istina ziva. Zivim u danskoj
i to dogovorili 2:2 ako se ne varam zbog gol razlike, dodavali se 90 monita
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ovo da zadnje kolo igra u isto vrijeme to je zbog Talijana. Oni su namjestiti 2004 da Bugari ispadnu iz grupe
Zadnje kolo se oduvjek igra u isto vrijeme, bilo veliki turnir, bilo domace prvenstvo. Cuj zadnje kolo u isto vrijeme zbog Italijana hahaha. Od sad prati samo skijanje.
Nije istina. 2004 su Skandinavci namjestiti da Talijani ispadnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema tu nikakve bure, logično je da obje reprezentacije odigraju meč bez nekog većeg rizika, bilo bi van svake pameti da se jedna od ove dvije ekipe postavi visoko i napadački, ako imaju gram mozga i jedni i drugi će misliti prvenstveno na svoj gol i odigrat na nulu i naravno proći.
Pa naravno, cuvaj snagu i noge za sljedecu utakmicu, a ovu koristi kao trening
Jesu li ovo placeni clanci od nasih kladionica da se raja navuce i uplacuje masno na remi, pa ce ga mozda na kraju podudlati, fudbal je biznis nije nista cudno ako ovo ne zavrsi X, kladare ce mas o zaraditi na jednom paru
Ukrajina ovjde nahebala ni kriva ni dužna
Kako ni kriva ni dužna, pa da nisu primili tri komada od Rumuna sad bi bili u povoljnijem položaju... dakle itekako su sami sebi krivi.
Ne kontaš. Da zbog rasporeda Ukrajina igra protiv Slovačke ili Rumunije i sami bi mohli šteliti rezultat.