Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super
Svaka cast..Ajdinovici i Vlasic oprase crne pare kroz pripreme sportski klubove. Cijena jedna za roditelje a na ruke ispod stola druga...inspekcija nijema!
Ko je ovo uradio, svaka mu cast. Ovdje bih dosao na ljetni odmor
Pa idi, ljeto je.
Opcina Trnovo gradi
Top, samo sjeci šumu i pretvaraj u građevinsko zemljište, sa Berilom do pobjede
Napokon i Berilo da nesto dobro uradi
Opcina Trnovo je glavni investitor ovog pelijepog projekta, koje se mnogo osporava. Sam pogled na ovo lijepo zdanje gasi sve negativne komentre. Napokon pozitivne vibracije za nasu ljepoticu.
Bravo, to nam treba, Bjelasnica je inace top zbog kvaliteta zraka.
samo ulagat u ljetni turizam, jerbo zime vise nama.
Kad će Bingo biti na Bjelašnici, to nam treba i kino dvorane.
I koksara i termoelektrana da se ljudi zsposle
Napucati cjene na Bjelasnici da bude kao u Austriji-alpe i odma je dovedeno sve u red. Dolazice samo gospoda i lovatori. Ovi sto zale za prirodom puna je Bosna napusteni pasnjaka i raznije drlija pa nek teferidze dime do bozije volje!
urbicid
Halo majstori, nije vam priroda Babin do, vec je to baza za istrazivanje prirode. A sto vi volite da iz auta gledate prirodu a ne da malo prohodate sami, to je vas problem. Svaki Alpski planinski centar je ovakav. Ok arhotektura je mogla biti istog stila ali svigdje postoji baza za aktivnosti u prirodi i planini. Jedino vi pametnjakovici bi volioi da gore ima livada i parking da mozete rostitljat i biti ljubitelji prirode oz auta
Sve ok da bude baza, a ne stambeno naselje vece od Mojmila. Mogao bih razumjeti da je to neka zabit, a ne skijaliste koje je od (glavnog) grada udaljeno pola sata. Tako da baza kao baza deginitivno, ali ono sto je napravljeno gore i nacin na koji je napravljeno je zlocin.
Fino je to, treba sadrzaja na Bjelasnici, ali nista ne moze opravdati ovaj zlocin od neplanske, neestetske, betonske izgradnje i krcenje suma.
unistise sumu
Jesi to ikada maknuo sa asfalta ili je suma samo ono sto se moze doci sa asfalta? Ako je tako onda za tebe nije suma.
A gomna umjesto u kanalizaciju izljevaju se u šumu pa putem tla do Vrela Bosne i ostalih izvora u podnozju Igmana.
Poslije Novog Travnika,predlažem da i Bjelašnicu proglasite gradom.
Odlicno, treba ulagati ako se misli zaraditi od turizma. Bravo za ministra Magodu.
Bravo jeste za Magado, al OPCINA TRNOVO je prvenstveno zasluna.
Strasan sportsko-rekreativni centar... Ako sutnes i fulis go ide udarac u potiljak od tenisera