Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce neko vec promjeniti naziv 'Zmajevi', ja imam prijedlog Npr. Zecevi ili Vjeverice, mozda neko ima jos bolji prijedlog za predloziti, ali Zmajevi definitivno ne pristaje kao naziv
Gušteri
A ne može mi ni da nam je u grupi Radnik , Rudar i Igram
Bolje da ispumo jedun 10 godina iz kvalifikacije za SP EP Liga Nacije!? Ovako sto radi politcari ni su za da se Drzava Bosna i Hercegovini prestavlja pre sporta ili Fudbal!? Niko nas vise nece uzeti da ozbilj u Fudbalu je dans postalo sve brzins nema cekanja!?
Iskreno,ne interesuje me,ni barazi,nista vise...ocistite sve od kriminala,,pa onda...ali to je nemoguca misija!!!
Odavno više nisu zmajevi već vrapci
kakve veze ima koji smo sesir dajte jednu reprezerntaciju skojom mozemo igrati i da ste sigurni da mozemo pobijediti ostali mole boga da im mi dodjemo jer smo sigurna 3 boda bilo kome
ne možemo se plasirati i da smo u prvom šeširu
Gekoni
mjera nam je San Marinu, Farska ostrva i sl.
Hajd barem cemo izbjec Pukija i Finsku.
Fudbal u BiH samo ugasiti i da se bave njim rekreativno. Davno prevazidjena glupost i bacanje para. Smor
realno,mi smo za 4 ili 5 šešir
Ja zmajeva i sile
Miševi će biti u trećem šeširu. Zmajeva više nema. Generacija koja je nosila naziv Zmajevi su davno prošli.
Pa majstore mi smo krivi što nema zmajeva. Pogledaj klubove u našim gradovima. Treniraju li djeca kako treba ili idu samo nako što im je zanimljivo. Kako se ophode treneri prema djeci.... Milion pitanja a ne kritikovat samo 11 igrača na terenu.
Kukuruz liga u kojoj se prodaju utakmice za pečeno pile i polovku rakije,kod mlađih igraju babini sinovi da bi očevi liječili komplekse i onda hoćeš igrače i sportske uspjehe,prvo se mi mentalno moramo promijeniti da bi se stanje oko nas promijenilo ali to se nažalost neće nikad desiti.
Mi smo u rangu San Marina, Lichtensteina, Farski Ostrva.da budemo realni.
I oni nas napnu